ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Spetses Classic Yacht Regatta επιστρέφει δυναμικά!

Για 8η χρονιά θα διεξαχθεί ο κορυφαίος Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018 (SCYR), μεταξύ 14 και 17 Ιουνίου 2018, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών. Πάντα με φόντο το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού και με θεμέλιο τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies. Από αυτόν τον ξεχωριστό συνδυασμό στοιχείων και αξιών προκύπτουν πολλαπλά οφέλη για τον αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα καθώς ο αγώνας έχει καταστεί θεσμός για την Μεσόγειο.

Στρατής Ανδρεάδης, Αντώνης Βορδώνης, Παναγιώτης Λυράκης

Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι τα κορυφαία brands Moët & Chandon και Grey Goose, που συμπλέουν απόλυτα με τις αξίες του αγώνα.

Τζόση Βιτζηλαίου, Ελενα Δεδούση

Σε συνδυασμό με τις αθλητικές δράσεις του τετραημέρου, φέτος θα εμπλουτιστεί ο πολύ επιτυχημένος θεσμός του Race Village που πέρυσι αποτέλεσε πόλο έλξης τόσο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού όσο και για τους συμμετέχοντες στο SCYR, με το σύνολο των απονομών του θεσμού να πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία του νησιού. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μοναδικά διαδραστικά activations που θα έχουν εμπνευστεί οι χορηγοί του Αγώνα. Επιπρόσθετα, φέτος για πρώτη φορά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών θα πραγματοποιήσουν μία επίδειξη για όλους τους παρευρισκομένους με σκάφη Open BIC, ενώ θα διοργανωθεί και SUP event by BIC®, δίνοντας στα πληρώματα και στους επισκέπτες μία μοναδική ευκαιρία διασκέδασης.

Μαρίνα Κουταρέλλη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR κ. Νώντας Λαμπαδάριος, δήλωσε: «Μετά από 7 χρόνια αδιάλειπτης ανάπτυξης, ο πήχης των προσδοκιών για το Spetses Classic Yacht Regatta έχει ανέβει πολύ ψηλά. Εμείς, ως οργανωτική επιτροπή, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις απαιτήσεις και προκλήσεις και να διοργανώσουμε τον καλύτερο αγώνα, παραμένοντας, πάντα, πιστοί στις αξίες του Ν.Ο.Ε. και υπηρετώντας το όραμά του με συνέχεια και συνέπεια».

Can’t wait! 

error: Content is protected !!