ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποσειδώνια στο City Link!

Η νέα γειτονιά της Αθήνας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες των Ποσειδωνίων.
Τα εστιατόρια Zonars, City bistro καθώς και το Bar de Theatre έχουν ανανεωμένα καλοκαιρινά μενού και επιλογές από ελληνικά πιάτα ενώ το Foyer του Θεάτρου Παλλάς είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις.

Το Foye του Παλλάς

Στη στοά του City Link εν όψη των Ποσειδωνίων φιλοξενείται η έκθεση του καλλιτέχνη Γιώργου Στεφανίδη η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ναυτιλία, με τίτλο  “Σκαριά”. Υπέροχες φωτογραφίες μέσα στη στοά αιχμαλωτίζουν το μάτι από την πρώτη στιγμή με τα έντονα χρώματα και τον υπέροχο φωτισμό τους. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το τέλος της εβδομάδας των Ποσειδωνίων.

Το City Link γέμισε από τα “Σκαριά” του Γιώργου Στεφανίδη, τα οποία θα υποδεχθούν με τα εντυπωσιακά χρώματα τους, τα Ποσειδώνια

Μέσα στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, το City Link αποτελεί καλοκαιρινή απόδραση για τους επισκέπτες και ιδανικό all day προορισμό. Ο καταπράσινος κήπος του Zonars επί της Βουκουρεστίου που πρόσφατα εγκαινιάστηκε για την καλοκαιρινή περίοδο, συνθέτει ένα δροσερό σκηνικό γεμάτο πράσινο και λουλούδια.

error: Content is protected !!