ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών” τίμησε την Πρύτανη Ελένη Αρβελέρ!

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή συγκίνηση παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελαροπούλου, πραγματοποιήθηκε τιμητική Εκδήλωση για την Μεγάλη Ελληνίδα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών κυρία Δήμητρα Κ. Φιλίππου και η Πρόεδρος του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή κυρία Φλερέτ Καραδόντη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Fleurette ΚΑΡΑΔΟΝΤΗ

Για το έργο και τη ζωή της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ μίλησαν ο Ποιητής Τίτος Πατρίκιος και ο Καθηγητής Θάνος Βερέμης. Στη συνέχεια νέα παιδιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον θαυμασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό της, ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική παρουσίαση υπό τους ήχους της αρχαίας λύρας από τον Καθηγητή κ. Νίκο Ξανθούλη και την ερμηνεία της Βασιλικής Καρακώστα.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΤΤΗ, ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΨΑΛΤΗ

Η Ελένη Αρβελέρ, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου που την τίμησε με την παρουσία της. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τους παρευρισκόμενους καθώς και τους μαθητές από το 11ο Δημοτικό Σχολείο στο Παλαιό Φάληρο που φέρει το όνομά της.

ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, τον επιχειρηματικό κόσμο, φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!