«Paris – Athènes» Bistronomy εμπειρία δια χειρός Geoffrey Rembert στο La Suite Lounge !
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος chef, Geoffrey Rembert ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’! Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes».
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της πρώτης βραδιάς του Rembert στο La Suite Lounge, ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) απόλαυσαν κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι καθώς και ελληνικές γεύσεις όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.
It’s good to know: Το a la carte μενού «Paris – Athènes» και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.
Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’.
Φωτογραφίες: Papadakis Press