ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

‘Sip & Shop’ του A Magic Cabinet της υπέροχης Ευγενίας Χανδρή!

Με μεγάλη επιτυχία και εκπληκτική προσέλευση με ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε το διήμερο ‘Sip & Shop’ event του A Magic Cabinet, στον χώρο του εστιατορίου e&o, στον 8ο όροφο του Athens Marriott Hotel με την πανοραμική θέα, από την Ακρόπολη ως τον Σαρωνικό. H ιδρύτρια της διαδικτυακής πλατφόρμας www.amagiccabinet.com, κα Ευγενία Χανδρή, θέλησε να επαναλάβει την πολύ επιτυχημένη ιδέα ενός pop up φυσικού καταστήματος, όπου οι φίλοι του A Magic Cabinet θα μπορούν να δουν, να αγγίξουν, να γευτούν και να αισθανθούν τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει η ίδια η κα Χανδρή από ελληνικά brands και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Ευγενία Χανδρή

Η συμμετοχή ήταν ενθουσιώδης, καθώς μέσα στο διήμερο, ήταν εκατοντάδες οι φίλοι και πιστοί πελάτες του A Magic Cabinet που βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, ομορφιάς & περιποίησης, για το σπίτι, για το στυλ, για τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με την υπογραφή διακεκριμένων, ταλαντούχων και δραστήριων Ελλήνων παραγωγών και δημιουργών. Στο τέλος το A Magic Cabinet έδωσε την υπόσχεση σε όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφθούν ότι θα επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Μάτα Ζησιάδη, Λεωνίδας Ζησιάδης

Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Θεόδωρος Γιαννούσης, Μάγια Τσόκλη & Αλέξανδρος Κουρής

Ευγενία Χανδρή & Μάγδα Μπαλτογιάννη

Ανδρέας & Μιλένα Τσαβλίρη

Χριστιάνα Καίσαρη & Ειρήνη Νταϊφά

Αλεξάνδρα Βοβολίνη

Γιώργος Ντάβλας & Χριστίνα Μιχαηλίδου

Οι Δημήτρης Τσακούμης & Ζέτα Τσακούμη της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Do It For Fun που οργάνωσε το event μαζί με την Ευγενία Χανδρή

Νάντια Παπανικολάου, διευθύντρια του A Magic Cabinet & Ευγενία Χανδρή, ιδρύτρια του A Magic Cabinet

Ελίνα & Θεόδωρος Φέσσας, Θεόδωρος Γιαννούσης

Fenny & Misha Cattaui

Εν τω μεταξύ, οι λάτρεις του ποιοτικού #madeinGreece και όσοι αναζητούν μοναδικά δώρα, όπως τα διάσημα πια cuated καλάθια του A Magic Cabinet, μπορούν να προμηθεύονται όλα τα εκλεκτά προϊόντα του, εύκολα και γρήγορα, με παραγγελία στο www.amagiccabinet.com.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!