ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το DoziaK στο The Pop up Project: Η Ντόζια Κουρούπη σχεδιάζει με έμπνευση το elegant lifestyle!

“Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις βίωμα, δεν μπορείς παρά να δημιουργήσεις” λέει η Ντόζια Κουρούπη Κρασσά, στο Fay’s Control, με αφορμή τη συμμετοχή του DoziaK brand στο {exclusive} The Pop up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Με  πηγή έμπνευσης  τη καριέρα της στη ναυτιλία και τα ταξίδια της ανα το κόσμο, η Ντόζια εμπνεύστηκε και σχεδίασε τη συλλογή FW23 με σκοπό να κάνει την αγάπη της για το ρούχο τρόπο ζωής.

“Έχοντας ως βασικό πυρήνα το elegant lifestyle, το DoziaK brand επαναπροσδιορίζει το βραδινό ρούχο, προσφέροντας στη σύγχρονη γυναίκα διαχρονικό design για iconic εμφανίσεις” λέει χαρακτηριστικά η Ντόζια Κουρούπη.

Minimal γραμμές παντρεύονται με προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα και χειροποίητες ραφές  για να αποκαλύψουν μια ισχυρή θηλυκότητα, αγκαλιάζοντας το σώμα και αναδεικνύοντας τα πιο κολακευτικά σημεία του.

“Όραμα μου είναι οι δημιουργίες αυτές να ταξιδέψουν και να συνοδέψουν μερικές απο τις ομορφότερες  αναμνήσεις. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι γεννημένο με τη δική του ιστορία, περιμένοντας την  υπογραφή της γυναίκας που το φοράει για να την ενσαρκώσει”.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή DoziaK μπορείτε να τη βρείτε στο {exclusive} The Pop up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Stay chic!

error: Content is protected !!