ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το luxury lifestyle brand Ukka Lelle στο {exclusive} The Pop up Project at The Foyer!

Με τον τίτλο “Cornucopia” παρουσιάζει τη χειμερινή της συλλογή AW22/23 η Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου, σχεδιάστρια του luxury lifestyle brand Ukka Lelle.


Cornucopia – ή αλλιώς το «Κέρας της Αφθονίας» για μια συλλογή πληθωρική, γεμάτη χρώματα, σχήματα, υφές και λάμψη.
Το brand Ukka Lelle απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα, στη γυναίκα που έχει τον έλεγχο της ζωής της, αλλά ξέρει να αναδεικνύει και τη θηλυκή της πλευρά. Στη γυναίκα που κοιτάει πάντα μπροστά με απαράμιλλο στυλ, δημιουργικότητα και δυναμισμό.


Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου, δημιουργός του brand Ukka Lelle, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και των Ειδών Πολυτελείας, εκφράζει την αγάπη της για τη μόδα και το design δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες διεθνείς διοργανώσεις που προωθούν τους Έλληνες σχεδιαστές και το πρωτότυπο Ελληνικό Design.
Οι δημιουργίες της βρίσκονται στην ομώνυμη boutique στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 32) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Ukka Lelle μπορείτε να τη βρείτε στο {exclusive} The Pop up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! 

error: Content is protected !!