ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η See My Bag στο The Pop up Project: All I Want for Christmas!

H SEEMYBAG Handmade ιδρύθηκε το 2017 και ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο ζωή! Τα υψηλά κριτήρια ποιότητας, η αυστηρή επιλογή αποκλειστικά Ελληνικών υλικών, καθώς και η παραγωγή από έμπειρα ελληνικά χέρια με πολύ μεράκι είναι η απαράβατη επιλογή μας. Η νέα συλλογή της δημιουργού με χειροποίητες pochette στοχεύει στην άνεση και την απλότητα, χωρίς να θυσιάζεται το προσωπικό στυλ της γυναίκας. Τα χρώματα, οι γραμμές, οι υφές και τα σχήματα να δημιουργούν αρμονικά ένα παζλ της κομψότητας. Ελληνικά υφαντά, συνθετικές γούνες, ονειρεμένα tweed αλλά και τα πολυαγαπημένα όλων wetbag είναι μόνο μερικές από τις υφές που θα συναντήσετε.


New entry στο φετινό The Pop Up Project αποτελεί η ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη συλλογή, με τυπωμένα σχέδια για μικρούς και μεγάλους. Σκούφοι & ποδιές μαγειρικής, σουπλά και πολλά ακόμη – το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας!

Ολόκληρη η συλλογή θα σας παρασύρει σε έναν κόσμο γιορτινό, γεμάτο φως, αγάπη και χρυσόσκονη!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή See My Bag θα την βρείτε στο The Pop up Project: All I Want For Christmas, την Παρασκευή 09 & το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

Let’s Jingle & Mingle Together!  

error: Content is protected !!