ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H ChristianZen στο The Pop up Project: All I Want for Christmas!

Η ChristianZen είναι ένα ελληνικό lifestyle brand που αποτελείται κυρίως από μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες. Το σύμβολο του brand είναι το παγώνι, το οποίο, ως σύμβολο ακεραιότητας, οράματος και προστασίας, αποτελεί την επιτομή της φυσικής ομορφιάς. Στόχος μας στην ChristianZen είναι, μέρα με τη μέρα, να έρχεται όλο και πιο κοντά σε αυτό που ονομάζουμε «ηθική μόδα» ή αλλιώς «sustainable fashion».

“Για να το πετύχουμε αυτό, δημιουργούμε διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που να αντέχουν στο χρόνο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά και οργανικά υλικά, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας” λέει στο Fay’s Control η δανέζα σχεδιάστρια Sidsel Christiansen.

Η σχεδιάστρια Sidsel Christiansen, αφού μετακόμισε στην Ελλάδα πριν από μερικές δεκαετίες, δημιούργησε τη δική της οικογένεια, και μετέφρασε το πάθος της για τα ταξίδια και το interior design σε όμορφες και διαχρονικές δημιουργίες.

Όλα ξεκίνησαν ως hobby το 2014, αλλά με τη βοήθεια των δύο παιδιών της, της Λάουρας και της Άννας, η ChristianZen έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα brand του οποίου τα ιδιαίτερα designs πωλούνται σε διάφορες boutiques σε όλο τον κόσμο.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα την βρείτε στο The Pop Up Project: All I want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο shopping event της χρονιάς! ???

error: Content is protected !!