ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το beauty salon της Dyson στο  The Pop up Project {Exclusive}!

To The Pop-Up Project, το πρώτο και μεγαλύτερο εμπορικό pop-up event στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στις εκλεκτές καλεσμένες του να γνωρίσουν από κοντά τα ιδιαίτερα και καινοτόμα προϊόντα της Dyson, αύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, στη Βιβλιοθήκη – Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου στην Κηφισιά.

To The Pop Up Project έχει εξελιχθεί σε μία πλατφόρμα ανάδειξης Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών και brands ενώ έχει καταφέρει να γίνεται talk of the town και να συγκεντρώνει ένα δυναμικό γυναικείο κοινό που το ακολουθεί πιστά.

Την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα βιώσουν όσες επισκεφτούν το The Pop Up Project {Exclusive} , δοκιμάζοντας στο beauty stand της Dyson όποιο look επιθυμούν με μια από τις τρεις εντυπωσιακές συσκευές της, την Dyson Airwrap™ , τη multistyler συσκευή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, την Dyson Corrale Straightener™, τη μοναδική ισιωτική μηχανή με εύκαμπτες πλάκες που μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα και φυσικά την Dyson Supersonic™, την ειδικά σχεδιασμένη συσκευή που προστατεύει τα μαλλιά από ακραίες θερμικές βλάβες, συμβάλει στην αύξηση της απαλότητας και λάμψης τους και μειώνει το φριζάρισμα.

Όσες επισκεφθούν το The Pop up Project {Exclusive} θα αφεθούν στα χέρια του καταξιωμένου hair expert Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του και θα δουν τα μαλλιά τους να μεταμορφώνονται σε υπέροχα ανάλαφρα χτενίσματα χάρις στις εντυπωσιακές συσκευές μαλλιών της Dyson.

Σας περιμένουμε εσάς και τις φίλες σας στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

Spread the news & bring friends!

error: Content is protected !!