ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Food Truck της Gaea σας προσκαλεί όλους στο The Pop up Project {Exclusive}!

Μία διοργάνωση που πρωταρχικό σκοπό έχει την ανάδειξη και υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, δεν θα μπορούσε παρά να έχει για Χρυσό Χορηγό μία εταιρεία που κάνει περήφανη τη χώρα μας στον κόσμο. Μία εταιρία που κάνει τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα μας, τους καλύτερους πρεσβευτές μας. Είμαστε πολύ πολύ υπερήφανες που αυτό το {Exclusive} The Pop up Project, έχει την τόσο Ελληνική υπογραφή της Gaea!

Ελάτε να Γνωρίσετε τον μοναδικό στον κόσμο Σομμελιέ μουστάρδας και ελαιόλαδου Χάρη Λαλούση από τη Gaea, όπου θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε τις σπεσιαλιτέ του φτιαγμένα με προϊόντα Gaea, θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες του ελαιόλαδου και των ελιών σε alternative συνταγές.

Ο μοναδικός στον κόσμο Σομμελιέ μουστάρδας και ελαιόλαδου, Χάρης Λαλούσης

Επίσης θα μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά μιας καλής dressing με μια πολύ απλή μυστική μέθοδος και θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την δική σας dressing για να πάρετε μαζί σας σπίτι, αλλά και να δοκιμάσετε πριν από όλους τη νέα σειρά Μαρινάδες και Dressings που έχει αναπτύξει ειδικά για την Gaea.

Στο Gaea food truck θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε ένα καταπληκτικό Vegan Hot Dog με μια ειδική sweet and spicy sauce από καραμελωμένα κρεμμύδια ελιές κάλαμων και οξύμελο από την Gaea, πατάτα φούρνου για να κάνετε γευσιγνωσία με τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ελαιοκροκέτες και φυσικά σαλάτα για να δοκιμάσετε το δικό σας Dressing που θα φτιάξατε.

Το Food Truck της Gaea σας περιμένει στο The Pop up Project {Exclusive}!

Η Gaea ιδρύθηκε στη Ελλάδα το 1995 όπου με αγάπη για την αυθεντικότητα της Ελληνικής Γης και με πρωτοστάτησα την θεά Γαία από όπου και παίρνει το όνομα της, δημιούργησε προϊόντα που βγήκαν για πρώτη φορά στη αγορά και τώρα άλλοι ακολουθούν.
Σήμερα η Gaea δραστηριοποιείται σε πάνω από 30 χώρες ανά τον κόσμο διαδίδοντας την αυθεντική Ελληνική κουλτούρα με σκοπό να στηρίξει την ανάγκη των ανθρώπων να είναι ξανά χαρούμενοι. Ακόμα και για τους Έλληνες να ξανά βρουν το μεράκι τους και τον εαυτό τους γιατί κάπου και εμείς ξεχάσαμε να ακούμε την καρδιά μας.

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς. 

error: Content is protected !!