ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Treasure Box στο The Pop up Project {Exclusive}!

Το Treasure Box συνεπές στο ραντεβού του με όλες εσάς που κάθε φορά το τιμάτε με την παρουσία σας, δε θα μπορούσε να λείπει από το πιο exclusive The Pop Up Project. Η σχεδιάστρια Αννίτα Παναγοπούλου και η ομάδα της έχουν ετοιμάσει μια συλλογή ωδή στην Άνοιξη και τα υπέροχα χρώματά της.

Pastel αποχρώσεις αγκαλιάζουν τα χειροποίητα κοσμήματα και δημιουργούν μια αέρινη συλλογή που θα μας ταξιδέψει σε ανθισμένες γωνιές της χώρας μας. Οι Candies δημιουργίες έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town και όπως με όλες τις γλυκές λιχουδιές, δε αρκεί μόνο ένα κόσμημα από τη συλλογή.

Για πρώτη φορά στο exclusive The Pop Up Project θα παρουσιαστεί και η νέα Ying Yang collection της δημιουργού που μας υπόσχεται πως θα προσθέσει μια φρέσκια νότα στα ανοιξιάτικα looks μας και θα μας παρασύρει σε ένα ατέλειωτο ταξίδι χρωμάτων.

Παράλληλα, θα δούμε πολλές νέες προσθήκες στη συλλογή των Fine Jewelry του Treasure Box, από χρυσό και πολύτιμες πέτρες. Η Αννίτα χαρακτηριστικά λέει πως η αγάπη και η προτίμηση όλων εσάς, δίνει τη δυνατότητα στο brand να ανοίξει τα φτερά του για νέες, ακόμη πιο σπουδαίες διαδρομές στον κόσμο των πολύτιμων μετάλλων και των σπάνιων πετρών.

Τις συλλογές του Treasure Box μπορείτε να τις βρείτε στο eshop, ενώ ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!