ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Annual Party της Save a Greek Stray και της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση στο Κλαμπ της Εκάλης!

Τα πάρτι που διοργανώνει η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεων της Save a Greek Stray, είναι και αυτά που συζητά τελικά για πολύ καιρό μετά, σύσσωμη η κοσμική Αθήνα. Και για πολλούς και τους απολύτως σωστούς λόγους.
Μετά το ανεπανάληπτο masque party με θέμα τα ζώα και  live από το ελληνικό ποπ-ροκ συγκρότημα MEΛISSES πριν πέντε χρόνια, αλλά και το Black & White party με το live του Κωνσταντίνου Αργυρού, που είχε διοργανώσει λίγο πριν το lockdown που μας υποχρέωσε ο κορονοϊός, μία υπέροχη βραδιά, για άλλη μία φορά στο Ecali Club, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, με μεγάλη επιτυχία.

Διαμαντούλης Μανώλης, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Αλεξία Διαμαντούλη, Διαμαντούλης Σεμπάστιαν

Κουσάσης Αλέξανδρος, Μαριλέτα Μουταφίδου, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Έλενα Αντωνιάδη, Βλαστός Γιώργος

Βασίλης Κολοτούρος, Ελένη Αποστόλου, Βίκυ Παππά, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Δημήτρης Ανδρέου

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray, διοργάνωσε άλλη μία talk of the town βραδιά, με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεών της, οι οποίες αφορούν τη διαχείριση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την προστασία τους, προγράμματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης, καθώς και προγράμματα ιαματικής ζωοφιλίας.

Με το ζεύγος Νίκου και Κατλήν Μακροπούλου, που ήταν οι Πλατινένιοι Χορηγοί της βραδιάς, μέσω της Ευρώπη Ασφαλιστική.

Ράνια Φιλίππου, Αρετή Δαλακούρα, Valerie Meijer

Στέλιος Κουδουνάρης, Τάμτα, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δημήτρης Μαστρόκαλος

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, υποδέχθηκε τους καλεσμένους που στήριξαν τους σκοπούς της Save a Greek Stray, με έναν άκρως συγκινητικό αλλά συγχρόνως δυναμικό λόγο, που καταχειροκροτήθηκε τόσο για την ευαισθησία του όσο και για την ειλικρίνεια του.

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την πρωτοβουλία, υποστήριξε και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μετέτρεψε το dinner gala -που είχε θέμα “1940-Mafia style” σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτι, που κορυφώθηκε με το ντουέτο με την Τάμτα και μία μοναδική performance στο Purple Rain.

Σάκης Ρουβάς

Στιγμιότυπο από την βραδιά

Μαριάννα Λάτση, Έλλη Στάη, Δέσποινα Μοιραράκη

Κωνσταντίνος Κούκας, Γιάννης Βασιλειάδης, Σούλα Λιάκου, Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Ντάβλας και Δέσποινα Μοιραράκη

H Save a Greek Stray, είναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Μέσα από το έργο της τα τελευταία 11 χρόνια, έχει ξεχωρίσει τόσο για την προσέγγισή της, όσο και για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της, προστατεύοντας ουσιαστικά τα αδέσποτα, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική στήριξε τους σκοπούς της βραδιάς, με την ευγενική της και άκρως γενναιόδωρη χορηγία

Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την ουσιαστική προσφορά οργανισμών που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμα.

Ο Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Νίκος Μακρόπουλος, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και η Αρετή Ντάρμα

Σάκης Ρουβάς & Τάμτα σε ένα εκπληκτικό ντουέτο!

Η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, η Κατλήν Μακροπούλου, ο Πάνος Τσιρώνης και η Φαίη Μπέη

Την πρωτοβουλία υποστήριξαν η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της Νικόλαος Μακρόπουλος, η εταιρία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα με την ELIT Ultra Luxury Vodka & Το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, και η ROYAL CANIN με ιστορία μεγαλύτερη των 50 ετών στο χώρο της διατροφής κατοικίδιων. Υποστηρικτές της προσπάθειας της Save a Greek Stray ήταν το εστιατόριο με γεύσεις πανασιατικής κουζίνας ZUKA Athens στο κέντρο της Αθήνας, οι GENEKOR MEDICAL S.A., ANATOL, ESA SECURITY SOLUTIONS, PANIK ENTERTAINMENT GROUP και ECALI CLUB.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!