ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με την γλυκιά γεύση της σοκολάτας & τα αρώματα των ολόφρεσκων λουλουδιών!

Πρίν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, με θέμα την Μόδα της Σοκολάτας. Η επίδειξη είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και όλα τα έσοδα του event θα διατεθούν στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση συνεργάστηκαν μοναδικά ο pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης με τον μετρ της υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια, οι οποίοι δημιουργησαν ένα μοναδικής αισθητικής catwalk με την συμβολή της διακόσμησης των λουλουδιών της Αντουανέτας Κουτσουράδη, που ολοκλήρωνε το απογευματινό κάλεσμα σε ένα ολάνθιστο κήπο.

Βασίλης Ζούλιας, Αντουανέτα Κουτσουράδη

Το Flower Shop Antoinetta Koutsouradi, εμπνεύστηκε για τις δημιουργίες της τόσο από την τέχνη του Βασίλη Ζούλια όσο από τον σκοπό της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον σύλλογο Οραμα Ελπίδας Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών.

“Εμπνεύστηκα από τον ρομαντισμό που εκπέμπουν οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και σε συνδιασμό της γλυκιάς γευσης που σου αφήνει στο στόμα ένα σοκολατάκι αποφάσισα να φτιάξω κρεμαστές δημιουργίες πάνω σε ασημένια πεντάκερα. Άλλωστε η φετινή μόδα στα λουλούδια είναι το greenery με ένα touch λουλουδιών..” μας είπε για την βραδιά η Αντουανέτα Κουτσουράδη

Γιώργος & Αντουανέτα Κουτσουράδη

Λόλα Νταϊφά, Χάρης Τσιμόγιαννης

Πάντα τέτοια!

error: Content is protected !!