ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Through the Eyes of Michael Pantos!

Το παλαιοπωλείο “Μαρτίνος” μεταμορφώνεται! Και ο αγαπημένος όλων μας fashion editor Μιχάλης Πάντος επεμβαίνει με τη δική του ξεχωριστή ματιά στο χώρο του γνωστού παλαιοπωλείου παρουσιάζοντας μια ανατρεπτική άποψη για τη χρήση και τοποθέτηση των αντικειμένων, έργων τέχνης και αντικών.
Αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά το ρόλο του επιμελητή-διακοσμητή, στήνει τους τρεις ορόφους του παλαιοπωλείου, αξιοποιώντας τις γνώσεις του στο styling και την κρυφή του αγάπη για τις αντίκες και τα vintage αντικείμενα.

pantis1
Χρησιμοποιώντας το εμπόρευμα του παλαιοπωλείου, στο ισόγειο δημιουργεί τοτέμ, σύμβολα της λατρείας του συλλέκτη για τα αντικείμενα, στον 1ο όροφο επιμελείται μια εικαστική έκθεση με κεντρικό θέμα τον άνθρωπο, ενώ στο 2ο όροφο κάνει διακοσμητικές προτάσεις ανοίγοντας τις πόρτες ενός φανταστικού διαμερίσματος.

pants3
Στα πλαίσια της έκθεσης θα συμμετέχουν και έργα των σύγχρονων καλλιτεχνών: Χριστίνας Δάρρα, Δέσποινας Θεοδωρίδου, Αλέξη Κυριτσόπουλου, Nicholas Moore, Αλίκης Παλάσκα, Ναταλίας Τσουκαλά, Φίλιππου Φωτιάδη, Γιάννη Χατζηασλάνη.

It’s good to know:

Ο Μιχάλης Πάντος ξεκίνησε να εργάζεται ως fashion editor, το 1989, στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά. Παρέμεινε διευθυντής μόδας στη VOGUE HELLAS για μια δεκαετία. Η επαγγελματική του παρουσία εκτός από τη διαφήμιση και την τηλεόραση συμπληρώνεται και με συνεργασίες σε fashion shows Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Παλαιοπωλείο ΜΑΡΤΙΝΟΣ: Πινδάρου 24, Κολωνάκι
Εγκαίνια: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 7:30 μμ
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-20:00.

Φωτογραφίες: Ναταλία Τσουκαλά

error: Content is protected !!