ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία σπουδαία έκθεση φωτογραφίας για την υποστήριξη του MDA Hellas – Σας περιμένουμε όλους!

Το Athens House of Photography σε συνεργασία με το Fay’s Control -fayscontrol.gr- σας προσκαλεί όλους, αυτή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, 20:30 μμ. στην έκθεση της μόνιμης συλλογής του, με σκοπό την υποστήριξη του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Hellas. Στην έκθεση συμμετέχει και η Enigma Gallery.

ok Invite for MDA event
Στην έκθεση θα βρείτε αυθεντικά τυπώματα σπουδαίων κλασσικών φωτογράφων όπως Κωνσταντίνος Μάνος, Willy Ronis, Herbert List, Γιάννης Δήμου, Pentti Sammallahti, Κωστής Αντωνιάδης, William Abranowicz, Pierre Houcmant, Jan Saudek, Giorgia Fiorio και George Georgiou αλλά και συγχρόνων καλλιτεχνών όπως Νικος Λώτσος, Χάρης Κακαρούχας, Emmanuel Coupe, Στράτος Καλαφάτης, Λιλίκα Παντζοπούλου, Ρέα Παπαδοπούλου, Leda de Piart, Παύλος Λάζος, Βασίλης Αρτίκος, Εμμανουέλα Αργυροπούλου, Γιώργος Βεντούρης, Ανδρέας Ζαχαράτος, Τζένη Λυκουρέζου, Ηρώ Παγώνα, Jeff Vanderpool και Ιωάννα Βασδέκη.

 Herbert List/Hellas

Herbert List/Hellas

Όμως, το πιο σημαντικό όλων είναι πως οι τιμές των ξεκινάνε από 50 ευρώ, κι έτσι μπορούμε όλοι μας να συμβάλουμε στις προσπάθειες του MDA Hellas, αποκτώντας συγχρόνως ένα αυθεντικό έργο Τέχνης. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν προς πώληση λευκώματα και βιβλία φωτογραφίας, ελληνικές και ξένες εκδόσεις.
Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στα εγκαίνια ή στις ημέρες που θα είναι ανοικτή η έκθεση, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς online στο www.photobookstore.gr για στήριξη της MDA, ενώ καθ’όλη την διάρκεια της έκθεσης μέρος των εσόδων θα πηγαίνει στο έργο του Σωματείου, και όχι μόνο την ημέρα των εγκαινίων.

7321c877-3937-47b4-bc91-48bc78f27de9
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 20:30 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί κατά την διάρκεια της έκθεσης:

Παρασκευή: 12:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
Κυριακή: 12:00 – 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες και private viewings:
Ιάσων Δήμου,
The Athens House of Photography
Ζηρίνη 23, 145 62 Κηφισιά
6981 076602, info@phototheatron.com
Σας περιμένουμε όλους! xxx

error: Content is protected !!