ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θέλω να πάω στην Σύρο….

Θέλω να πάω στην Σύρο…Θα πάω, στο υπέροχο σπίτι του Πάρι και της Σίας Ξαναλάτου, αλλά τον Αύγουστο, εγώ θέλω να πάω τον Ιούλιο. Ή τουλάχιστον έως τις 23 Ιουλίου όπου η Πινακοθήκη Κυκλάδων, σε συνεργασία με τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, οργανώνει την αναδρομική έκθεση του Χρήστου Κεχαγιόγλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2014.

Ben NicholsonOK

Στο κτήριο της Πινακοθήκης στην Ερμούπολη της Σύρου, θα παρουσιαστούν χαρακτηριστικά ζωγραφικά έργα του καλλιτέχνη από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. Μεγάλο μέρος της έκθεσης θα αποτελέσει η καινούργια του δουλειά, «συναντήσεις στη ζωγραφική», ένα ζωγραφικό παιχνίδι- αναφορά σε αγαπημένους καλλιτέχνες, που συνθέτει την προσωπική του ιστορία της ζωγραφικής.

George BraqueOK

Επίσης, με αφορμή την έκθεση θα παρουσιαστεί ένα βιβλίο – αναδρομή στη ζωγραφική του Χρήστου Κεχαγιόγλου, χορηγία της εκδότριας κας Μάγγης Μίνογλου – Εκδόσεις Κριτική.

OK

Και θέλω να πάω και στην αγαπημένη μου Άνω Σύρο
Στο “Συριανών Καφεποτείον”, ακριβώς κάτω από τον μεγαλοπρεπή καθολικό Ιερό ναό του  Αγίου Γεώργιου.

1
Χτίσθηκε κατά την μεσαιωνική εποχή και μέσα στα υπέροχα σοκάκια ξεπροβάλει ένα πανέμορφο πέτρινο μπαλκόνι με θεά το μαγευτικό γαλάζιο του Αιγαίου…

5
Το μπαλκόνι του Βασίλη και της Αγγελικής, που έβαλαν αιγαιοπελαγίτικες πινελιές και τις πάντρεψαν με την υπέροχη θέα της Ερμούπολης συνθέτωντας ένα υπέροχο σκηνικό…

23

Θέλω τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, τις πίτες της ημέρας, την παραδοσιακή παστελαριά… Πόσο Ελλάδα!

error: Content is protected !!