ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Game is On @ Golden Hall!

Από προχθές 16,  έως και τις 12 Ιουλίου το Golden Hall υποδέχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 και μετατρέπεται σε έναν παράδεισο ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τους hubbies μας, αλλά για όλη την οικογένεια…

Στον προαύλιο χώρο του Golden Hall θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό γήπεδο 5X5 όπου θα διεξαχθεί το «Golden Hall mini soccer Cup» με αγώνες ποδοσφαίρου αθλητικών ομάδων και σχολείων με τη συνεργασία της Πανελλήνιας ‘Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλλας. Εκτός όμως από τα καθορισμένα παιχνίδια, οι μικροί φίλοι που θα επισκεφτούν το Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι goal post και να δείξουν τις ικανότητες τους σε ένα μεγάλο και ένθερμο κοινό που θα βρίσκεται στην ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα. Τέλος μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στο ειδικά σχεδιασμένο Photo Opportunity stage που θα στηθεί με τις φιγούρες της Εθνικής μας ομάδας Ποδοσφαίρου.

ok

Στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, η εξέδρα των φιλάθλων θα αναμεταδίδει καθημερινά τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 σε τηλεόραση 85’’ της Sony με απαράμιλλη εικόνα 4Κ. Παράλληλα η εταιρία Adidas στο ισόγειο έχει δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο photobooth όπου οι επισκέπτες μεσω διαγωνισμού θα κερδίζουν συλλεκτικές μπάλες της Εθνικής Ομάδας. Οι μικροί και οι μεγάλοι virtual παίχτες, στον 1ο όροφο, θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν στο Τουρνουά Fifa Playstation που θα στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 16 κονσόλες PS3, με τους καλύτερους παίκτες να κερδίζουν πλούσια δώρα. Για τους λάτρεις του vintage παιχνιδιού, στον ίδιο χώρο θα τοποθετηθούν κλασσικά ξύλινα ποδοσφαιράκια για να προπονηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι… Οι μικροί καλλιτέχνες 2-10 ετών κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέσα στο κλίμα του Μουντιάλ θα μπορούν αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες στο εργαστήρι χειροτεχνίας Kids Arts & Crafts με θεματική ενότητα το ποδόσφαιρο!
The Game is On @ Golden Hall!

error: Content is protected !!