ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project: Look @t me!

Στο πνεύμα της εποχής αλλά με μια διάχυτη ανεμελιά, οι συλλογές Look @t me για μωρά αλλά και παιδιά έως 16 ετών, υιοθετούν τις τάσεις της εποχής ενσωματώνοντας παράλληλα την απαιτούμενη άνεση που χρειάζονται τα βρεφικά και παιδικά ρούχα.

looCOVERok

Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί «μικροί πελάτες», αγόρια και κορίτσια, βρίσκουν στις συλλογές Look @t me, τα look που ταιριάζουν στην αισθητική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους. Πρόκειται για ρούχα απλά και εύκολα, για καθημερινό αλλά και πιο exclusive ντύσιμο.

loo2ok

Οι m συλλογές Look @t me, αποτελούνται από σύνολα που προτάσσουν την ποιότητα στο βαμβάκι, ενώ καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός παιδιού. Με μοντέρνα σχέδια και ζωηρά χρώματα, αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του παιδιού σας, τονίζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρούχων, βοηθώντας το παιδί να ανακαλύψει το μοναδικό γούστο που κρύβει μέσα του. Όλα τα σύνολα κρύβουν ένα μοναδικό twist που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

loo3ok

Τα Look @t Me αποτελούν μια έξυπνη επιλογή στην ένδυση ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για την επένδυση στην ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές. Είναι 100% value for money και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Σκλαβενίτης, στο ATTICA Golden Hall, στον Μπόμπιρα στον Πειραιά, στο Marine Club Junior στις Σπέτσες και στο www.glittersky.com

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Look @t Me μπορείτε να την βρείτε στο “The Pop Up Project: Christmas at the Museum”, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!