ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Cooks: Explore great food at home!

Οι The Cooks αποτελούν μια προσεγμένη υπηρεσία catering που προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις για κάθε περίσταση.

Η επιθυμία για ποιοτικό και ξεχωριστό home made φαγητό είναι η βάση μας και οι ευρηματικές συνταγές είναι η έμπνευσή μας. Ακούμε τη διάθεση του πελάτη μας, προτείνουμε και δημιουργούμε tailor made menus, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.

as1OK

as3OK

Η προετοιμασία του γεύματος γίνεται στο δικό μας χώρο και ολοκληρώνεται στην κουζίνα σας, προσφέροντας σας έτσι τη δυνατότητα να περάσετε χρόνο με τους καλεσμένους σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας και εμείς θα δημιουργήσουμε την ιδανική πρόταση για εσάς.

as6OK

Παράλληλα έχουμε σχεδιάσει ένα μενού με σπιτικές απολάυσεις όπως αλμυρές τάρτες, κεικ και cookies τα οποιά παραδίδονται στο χώρο σας χωρίς επιβάρυνση.

as4OK
Επίσης, παρασκευάζουμε εκλεκτες σάλτσες και dips κατάλληλα για δώρα αλλά και gourmet σπιτικές απολάυσεις, ενώ αναλαμβάνουμε τη συνθεση και την αποστολή gift baskets ανάλογα με τις προτιμήσεις και το budget.

Αγαπάμε την αυθεντική παράδοση, έχουμε πάθος με το food styling και πιστεύουμε στην αίσθηση του ‘σπιτικού’ σε ό,τι και αν κάνουμε.

as10OK

The Cooks
Explore great food at home

lunch – dinner – brunch- buffet – finger food – kids party

Flavours to order

Gift baskets

Contact us: thecooksgr@gmail.com

as1aOK

Ολοκληρωμένη την Συλλογή των Χριστουγεννιάτικων Gift baskets θα την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!