ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wine & Friends are a great blend!

Γιορτάστε τη μαγική περίοδο των εορτών, τις πιο αγαπημένες στιγμές σας αλλά και την ονομαστική σας γιορτή με τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη. Προγραμματίστε τις αγορές σας εύκολα και οικονομικά μέσα από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του οινοποιείου στην διεύθυνση www.rouvaliswinery.gr και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση και ποιότητα των κρασιών.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο γνωστό Ασπρολίθι, την σειρά φρέσκων κρασιών ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ αλλά και για τους πιο απαιτητικούς από την σειρά οίνων παλαίωσης IANOS.

Το φημισμένο Ασπρολίθι, άξιος αντιπρόσωπος της ποικιλίας Ροδίτης, αποτελεί πολυδυναμικό γευστικό κρασί καθώς συνοδεύει εξαιρετικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η σειρά φρουτωδών κρασιών ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, δηλαδή το Λευκό (Sauvignon blanc / Chardonnay), το Ερυθρό (Merlot- Cabernet Sauvignon) και το Ροζέ (Syrah / Ροδίτης), θα καλύψει οποιαδήποτε γευστική αναζήτηση και απαίτηση στις ποικιλίες και στην φρέσκια γεύση. Τέλος, η σειρά οίνων παλαίωσης “IANOS” αποτελείται από πλούσια κρασιά με ισχυρή προσωπικότητα, άξια να συνοδεύσουν τις εορταστικές γευστικές δημιουργίες και τις πιο όμορφες στιγμές σας με τους ανθρώπους σας. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής κρασιά: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah και IANOS Cava.

Γιορτάστε με οίνους αυθεντικούς και υψηλής ποιότητας του Άγγελου Ρούβαλη γιατί τα καλύτερα και ποιοτικότερα κρασιά είναι πάντα εκείνα που μοιραζόμαστε με τους φίλους μας και την οικογένεια μας.

 

error: Content is protected !!