ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project Online: H Rania Kroupi υπογράφει την πιο κομψή hand-made συλλογή παπουτσιών!

«Η ανάμνηση του να περπατάω ξυπόλητη τα παιδικά μου καλοκαίρια στους αμμόλοφους της Ελαφονήσου, καθόρισε για πάντα τη σχέση μου με τα παπούτσια και πως μια γυναίκα θέλει να αισθάνεται όταν περπατάει» – RANIA KROUPI

Ράνια Κρούπη

Η σχεδιαστική ουσία είναι ο στόχος του σύγχρονου οίκου υψηλής υποδηματοποιίας Rania KroupiLuxury Shoes. Ο λιτός σχεδιασμός, οι υφές των πολυτελών, αυθεντικών, αποκλειστικών υλικών και η avant-garde, σημειολογική κατασκευαστική λεπτομέρεια, αποτελούν τον κοινό παρανομαστή των συλλογών των χειροποίητων πολυτελών υποδημάτων της Ελληνίδας, σχεδιάστριας Ράνιας Κρούπη, που με τις δημιουργίες της, υπογράφει την κομψότητα και υπηρετεί την δυναμικότητα της γυναικείας φύσης.
Νέα στον σχεδιασμό υψηλών υποδημάτων, με σπουδές σχεδίου υποδημάτων στο Saint Martins, με πτυχίο σχεδιασμού και κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων στην Αθήνα, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία υποδημάτων στο όνομα της αλλά και επί σειρά ετών καταξιωμένη διευθύντρια πολυτελών ειδών, έχοντας εργασθεί και ζήσει σε Αθήνα, Μιλάνο και Ρώμη, αντιλαμβάνεται τις στιλιστικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Υιοθετεί μια εκλεκτική φιλοσοφία ζωής με έμπνευσή της την ελληνική φιλοσοφία, την ψυχολογία και μυθολογία, από όπου περίτεχνα και με αρμονία, συνδυάζει απέριττες αναφορές και προσλαμβάνουσες στις δημιουργίες των συλλογών της.

To brand Rania Kroupi Luxury Shoes υψηλών υποδημάτων κάνει τα ]κομψά του βήματα από την πλατεία Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας, μοιράζεται  μαζί μας τον σεβασμό του στον ελληνικό εκλεκτικισμό και “κάλλος” και με κοσμοπολίτικο τρόπο επίμονα και περήφανα υπογράφει Made in Athens.

Galaxy Booties Green, Rania Kroupi μόνο για το The Pop Up Project €280,00 από €330,00

Μπες στο thepopupproject.gr να δεις όλη την συλλογή της Rania Kroupi και να επιλέξεις το χειροποίητο ζευγάρι που κάνεις δώρο στον εαυτό σου για αυτά τα Χριστούγεννα.

error: Content is protected !!