ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“My Precious Lace”: The Original hand laced jewellery collection with Natural Gems!

“The statement earrings that are light as a feather” – Sunday Times UK

Σύγχρονα, όμορφα, με τον αέρα μιας κληρονομιάς εμπνευσμένης από την Τέχνη και τη Φύση, κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια, κάθε τσόκερ, κολιέ, δαχτυλίδι και βραχιόλι είναι πλεγμένα δαντέλα στο χέρι με μετάξι, λεπτή μεταλλική κλωστή και πλούσιους φυσικούς πολύτιμους λίθους για μια δημιουργία εκλεπτυσμένη, λιτή και πραγματικά μοναδική.
Η αγάπη της σχεδιάστριας, Κλαρα Πουλαντζά, για την εξαιρετική τεχνική, το πλεκτό σχέδιο και την ντελικάτη ποιότητα της δαντέλας, οδήγησαν στη δημιουργία της συλλογής “My Precious Lace” .
Ελαφριά και ανθεκτική, η ευκολοφόρετη αυτή συλλογή είναι αβίαστα σύγχρονη, με αέρα κληρονομιάς και παράδοσης.

Η Contessina, που σήμερα έχει έδρα σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι ένα διακεκριμένο οικογενειακό brand μόδας που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1958, γνωστή και για τη συνεργασία της με τον Οίκο Dior τόσο ως κατασκευάστρια συλλογών του Pret a Porter κατά τις δεκαετίες του 70’ και του 80’ όσο και ως η πρώτη επίσημη μπουτίκ στην Ευρώπη του Οίκου εκτός Παρισιού που άνοιξε από την επιχείρηση το 1971 στην Αθηνα.

Η τρίτη γενιά που εκπροσωπείται από την Κλάρα Πουλαντζά και την Άγκη Πουλαντζά-Παμουκογλου κληρονόμησαν την αναγνωρισμένη αυτή αύρα από την μητέρα και την γιαγιά τους με σεβασμό.
Η συλλογή “My Precious Lace”, τιμά τις αρχαίες παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής δαντέλας που υπάρχουν στην Ευρώπη από το 1400 και εμφανίζονται συχνά σε έργα τέχνης των εποχών του Ροκοκό και του Μπαρόκ (κυρίως στις μανσέτες και στα περιλαίμια των επίσημων επί παραγγελία ενδυμάτων των αριστοκρατών). Χάρις στα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, την ποιότητα των υλικών αλλά και την αριστοτεχνία των τεχνιτριών κυρίως στην Ελλάδα, τα οποία υπερβαίνουν τη μόδα, η συλλογή “My Precious Lace” έχει ήδη φιλοξενηθεί σε εκθέσεις και μουσεία τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γεφυρώνοντας τα σχέδια της Contessina με τον κόσμο των εφαρμοσμένων και των καλών τεχνών.
Θεωρώντας ότι το σχέδιο μόδας είναι η τέχνη της συγχώνευσης σχημάτων, υφών, και περίτεχνης δουλειάς και όχι μόνο τα εντυπωσιακά πολυτελή κομμάτια, από τη στιγμή της δημιουργίας του το brand Contessina υπόσχεται ποιότητα αντί για ποσότητα μέσα από μια εξαιρετική και αξιοθαύμαστη αίσθηση αισθητικής και αντίληψης.

Οι Συλλογές της Contessina βρίσκονται στο The Pop Up Project Online και οι επιλογές σας έρχονται την επόμενη ημέρα κιόλας σπίτι σας! Ανακάλυψε τες τώρα κιόλας εδώ!

error: Content is protected !!