ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία anapnoe χαράς για τη νέα χρονιά: Η Anapnoe στο The Pop Up Project Online!

Αποτελεί πάντα μία από τις πιο επιβλητικές συμμετοχές κάθε Pop Up Project, με τα εντυπωσιακών διαστάσεων corners της, γεμάτα από τις σπάνιες συλλογές των πολύτιμων και ημιπολύτιμων κοσμημάτων της να κερδίζουν τον θαυμασμό του κοινού που επισκέπτεται τα events μας. Η Anapnoe έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του πιο απαιτητικοί κοινού του The Pop Up Project με τις υψηλής ποιότητας και αισθητικής δημιουργίες της, που ποτέ μία δεν είναι αρκετή. Αποχαιρετώντας αυτή την χρονιά το ANAPNOE αποφάσισε να κρατήσει μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις και να χαρίσει στον κόσμο χαρά και χαμόγελα.

Έτσι, μέσα από την συμμετοχή της στην Ηλεκτρονική μας Πλατφόρμα, μπορούμε να βρούμε όλες τις δημιουργίες σε ειδικές εκπτώσεις, αποκλειστικά για το thepopupproject.gr!!


Mοναδικά κοσμήματα σε ασήμι με διαμάντια και ασήμι με ζιργκόν για να χαρίσουμε λίγη από τη μαγεία σε εμάς και τους αγαπημένους μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα, επιλέξτε ένα ξεχωριστό δώρο για τον εαυτό σας και για αυτούς που αγαπάτε από την μοναδική συλλογή της Anapnoe, που σχεδίασε ειδικά για το The Pop Up Project Online.

error: Content is protected !!