ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kiss me under the Misteltoe: Το Treasure Box by Annita στο The Pop Up Project Online!

Υπάρχουν κάποιοι σχεδιαστές, που είναι απόλυτα συσχετισμένοι με την ιστορία του The Pop Up Project, που δίχως την παρουσία τους κάτι θα έλειπε από την μεγάλη γιορτή. Σχεδιαστές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα καθιερωμένα Pop Up Projects και που οι δημιουργίες τους αποτελούν τις πιο αγαπημένες μας συλλογές, και πηγή έμπνευσης για τα δώρα που θέλουμε να προσφέρουμε. Μία από αυτές τις σχεδιάστριες είναι η Αννίτα Παναγοπούλου και το brand Treasure Box by Annita.Της οποίας η συλλογή εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του The Pop Up Project! (Πάτα μέσα στα links στις λεζάντες, για να κάνεις άμεσα και εύκολα την αγορά σου)

CHANDELIER ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΑΥΡΑ Treasure Box by Annita, €160,00

Κάθε κόσμημα της έχει να πει μια μικρή ιστορία, έχει εμπνευστεί από ένα ποίημα, από μια στιγμή της καθημερινότητας, από ένα έργο τέχνης, από τις ομορφιές της Ελλάδας, από μικρές ή μεγάλες αφορμές. Ένα σκίτσο μετατρέπεται σε κόσμημα και η εξέλιξη του κρύβει όλη τη χαρά της δημιουργίας.

Kyklos Handmade Bracelet Αλυσίδα βραχιόλι χρυσό
Treasure Box by Annita
€80,00

Τα κοσμήματα της Αννίτας Παναγοπούλου είναι από χρυσό και ασήμι και συνδυάζονται με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. Η ομάδα που σήμερα αποτελεί το Treasure Box εστιάζει πάντα στον πρωτότυπο σχεδιασμό και στα υλικά υψηλής ποιότητας.

Ελπίδα 2021 σκουλαρίκια μαύρα, Treasure Box by Annita, €65,00

Το φετινό γούρι της αγαπημένης σχεδιάστριας είναι η “Ελπίδα”!

Ελπίδα 2021 κολιέ μαύρο, Treasure Box by Annita, €40,00

“Αυτό που θέλουμε είναι η Ελπίδα, μια φωτεινή ματιά στο μέλλον, σε όλα αυτά που προσμένουμε και έχουμε ονειρευτεί” μας λέει για τον σχεδιασμό του κοσμήματος που εμπνεύστηκε από χαρακτηριστικά στοιχεία της χώρας μας, και συμπληρώνει “Οι ακτίνες του ήλιου που λούζει τον τόπο μας με φως,  το μάτι που αποτελεί ένα σύμβολο που έχει βαθιές αναφορές στη λαϊκή μας παράδοση, και το φωτεινό αστέρι του καθενός από εμάς που αποτελεί τον οδηγό και την αναφορά μας, αποτέλεσαν τις αφορμές για να δημιουργήσουμε ένα κόσμημα που θα μας κάνει να νιώσουμε αισιοδοξία”.

Ελπίδα 2021 κολιέ χρυσό, Treasure Box by Annita, €40,00

Μπείτε στο thepopupproject.gr για να το βρείτε σε κολιέ για το λαιμό, και σε ασήμι αλλά και σε χρυσό 14 Καράτια με brilliant. Τα βραχιόλια της συλλογής αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για δώρο, καθώς τα σκουλαρίκια μάλλον μας κλείνουν το μάτι για ένα δώρο στον εαυτό μας. Ας το κάνουμε, το αξίζουμε.

error: Content is protected !!