ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project Goes Online: Save your spot!

Ναι, φαντάζομαι πως δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν αυτό που δηλώνει ο τίτλος. Έστω κι αν δεν υπήρχε η πανδημία να επιτάσσει τους δικούς της αυστηρούς και επείγοντες κανόνες, η Ηλεκτρονική πλατφόρμα του Pop Up ήταν το επόμενο εύλογο και αναμενόμενο Project που συζητούσαμε αρκετά χρόνια για να δημιουργήσουμε με την Ιλεάνα. Ναι, εμείς που δεν το ‘χουμε σε τίποτα να επιστρατεύσουμε ό,τι χρειαστεί για να στήσουμε ολόκληρες (υπέρ) παραγωγές αρκεί να τις ονειρευτούμε, η δημιουργία (άλλου ενός) e-shop μας προβλημάτισε τόσο πολύ που χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο για να πούμε με σιγουριά “Let’s do it!” (πρόταση που συνηθίζουμε να λέμε κάθε που αποφασίζουμε ένα νέο μας project). Και ο λόγος έγκειται ακριβώς σε αυτό: δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση “άλλο ένα e-shop”.
Ναι, εννοείται πως σε έναν κυβερνοχώρο πλημμυρισμένο από άπειρα online καταστήματα, από τα πιο υπέροχα των Μητροπόλεων του κόσμου -που με ένα σου μόλις “κλικ” μπορείς να τα διασχίσεις και να επιλέξεις την crème de la crème των καλύτερων designers του κόσμου-, έως την Ηλεκτρονική σελίδα κάθε μικρής επιχείρησης που σαν μικρό βότσαλο στον ωκεανό προσπαθεί, ίσως μάταια, να σε κάνει να το προσέξεις- εμείς δεν χωρούσαμε ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση. Δεν μας αφορούσε κιόλας για να χωρέσουμε.
Η λογική των The Pop Up Projects είναι να προτείνουν μία φρέσκια προσέγγιση shopping, που ξεφεύγει από την έννοια των καθιερωμένων αγορών και γίνεται μία πραγματική εμπειρία, με τους designers και τις συλλογές τους να παραμένουν πάντα οι βασικοί πρωταγωνιστές της, το The Pop Up Project ο ολοζώντανος καμβάς-τόπος συνάντησης των προγραμματισμένων δράσεων, και αποδέκτες όλους εσάς, το υπέροχο crowd που επισκέπτεται κάθε διοργάνωση μας, και με την παρουσία σας αλλά και τις αγορές σας, κάθε φορά το μεταμορφώνετε στο απόλυτο talk of the town.
Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και στην online εκδοχή του λοιπόν.

To The Pop Up Project βρίσκεται και πάλι κοντά στο πιστό αγοραστικό του κοινό το καθοδηγεί σε έναν φρέσκο και συναρπαστικό τρόπο των Χριστουγεννιάτικων αγορών πραγματοποιώντας θεματικά Pop Ups που κρατούν μια εβδομάδα το καθένα, με στόχο την εναλλαγή προϊόντων, εικόνων και προτάσεων που θα εξελίξουν την εμπειρία του e-shopping.

Η online πλατφόρμα του The Pop Up Project θα πλημμυρίσει από τους Έλληνες σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους, που θα εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα, με νέους σχεδιαστές, με καινούργιους κωδικούς και προϊόντα, με νέες ιδέες, στη ίδια πάντα λογική κάθε δράσης μας, από την πιο οικονομική πρόταση έως την πιο ακριβή να βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη, και να θέλεις να αποκτήσεις και την πρώτη και την δεύτερη μιας και η αισθητική είναι κοινή και -ανεξαρτήτου τιμής- είναι υψηλή. Μία online πλατφόρμα που θα συμμετέχουν τόσο οι πιο νέοι σχεδιαστές και τα brands που δεν έχουν δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους με μία αξιόλογη επισκεψιμότητα, όσο και οι καταξιωμένοι που στους επισκέπτες του The Pop Up Project θα βρουν το ιδανικό αγοραστικό κοινό αλλά και την επικοινωνιακή δύναμη που αυτό διακατέχει.
Έτσι, το The Pop Up Project Online που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγει στον αέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, θα στηθεί με την λογική ενός pop up καταστήματος, όπου κάθε εβδομάδα ο επισκέπτης θα συναντάει διαφορετικούς σχεδιαστές και θεματικές προτάσεις. Σε κάθε θεματικό Pop Up, ανάλογα με το curation, θα συμμετέχουν δέκα designers & brands, τα οποία θα εναλλάσσονται, δημιουργώντας κάθε φορά ένα εντελώς νέο και φρέσκο περιβάλλον στην Ηλεκτρονική μας Πλατφόρμα, επιδιώκοντας να δεχόμαστε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας.
Μα πάνω από όλα, προσπαθώντας να μην σταθούμε αποκλειστικά στα μέτρα που επιτάσσει η νέα πραγματικότητα, που θέλει το συντριπτικό σύνολο των αγορών μας να πραγματοποιείται Ηλεκτρονικά, αυτό που στην πραγματικότητα σχεδιάζουμε, δεν είναι (άλλο) ένα e-shop που βγαίνει on air γεννημένο από την ανάγκη μίας πανδημίας, αλλά μία online γιορτή, που σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά και να την επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

Για περισσότερες πληροφορίες για να λάβετε μέρος με τη συλλογή σας στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του The Pop Up Project μπορείτε να μας στείλτε μήνυμα στα beifay@gmail.comi.ismyridis@gmail.com και στο www.thepopupproject.gr. 


Α New Online Experience Coming Soon to a Screen Near You… ThePopUpProject.gr

error: Content is protected !!