ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μπαίνοντας στη δεκαετία που κάποτε φάνταζε τόσο μακρινή και πλέον είναι το “τώρα”, και γυρίζοντας την 49η σελίδα για να μπεις στην πεντηκοστή, δεν πρέπει να ξεχάσεις:
✔️Φιλενάδα τίποτα δεν σου χαρίστηκε, ό,τι κατέκτησες συνέβη μετά από πολλή δική σου προσωπική δουλειά και ακόμα περισσότερη αφοσίωση. Με τα «όχι» σου και με την επιμονή σου. Αυτά που σου χαρίστηκαν απλόχερα είναι η ανιδιοτελής αγάπη της οικογένειας και των φίλων σου. Και είσαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη.
✔️Δεν ξέρω αν τα 50 είναι τα νέα 30 ή 40. Αλλά αναρωτιέμαι, διένυσες τόσο δρόμο μέχρι εδώ για να αναπολείς τα 30? Com ‘on, seriously? Κάτσε και απόλαυσε όλα όσα ονειρευόσουν κάποτε να αποκτήσεις και μην χάσεις ούτε στιγμή το κέφι σου για όλα όσα στοχεύεις να δημιουργήσεις. Είσαι ακόμα στη μέση της διαδρομής.
✔️Keep on top of your health, both physical and mental. Wellness is the new luxury.
✔️Τώρα ξέρεις. Ξέρεις πως δεν πειράζει αν τελικά δεν προλάβεις ολόκληρη την ατζέντα, πως δεν χρειάζεται να χαλαστείς αν δεν γίνουν όλα όπως πρέπει, πως δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν σου βγει. Και είσαι cool με αυτό.
✔️Τα άδεια μυαλά κάνουν πάντα περισσότερο θόρυβο και οι όμορφοι άνθρωποι θα εξακολουθούν να σε εμπνέουν.
✔️Ταξίδευε όσο περισσότερο μπορείς.
✔️Αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι που βρίσκεις πανέμορφο, κάντο. Χωρίς τύψεις. Ερωτεύτηκες το το Charnieres Pétale Pendant του YannisSergakis Adornments ? Πάρτο. Κάντο δώρο σήμερα κιόλας στον εαυτό σου, αξίζεις όλη την μαγεία της διαχρονικής κομψότητας του και τη συγκλονιστική δύναμη της απλότητας του.
✔️Τώρα και ξέρεις και θέλεις και μπορείς.
Χρόνια πολλά φιλενάδα, τώρα ξεκινάει η πλάκα!

error: Content is protected !!