ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project: Μαζί μας και η σειρά Benelica, με κολλαγόνο από σαλιγκάρια!

Με το βλέμμα στραμμένο πάνω σας, η εταιρεία Incosal ΑΕ -Λεωφ. Καποδιστρίου 38-40, Μαρούσι, τηλ. 210-6101101-7, 210-6839783-, σας παρουσιάζει τη νέα, πρωτοποριακή και εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων Benelica που βασίζεται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια.

Τα καλλυντικά Benelica προσφέρουν την πολυτέλεια που ανήκει σε όλους χαρίζοντας τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε δέρμα, την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση μεταμορφώνοντας σε κρυστάλλινη την επιδερμίδα, τη λαμπερότητα του προσώπου που έχει ένα μικρό παιδί…

Το κύριο δραστικό συστατικό των καλλυντικών μας προϊόντων είναι το έκκριμα του σαλιγκαριού, από το οποίο λαμβάνουμε τα δραστικά συστατικά (κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αλλαντοίνη, βιταμίνες Α και Ε, πρωτείνες) σε ποσοστό 95%, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο που εφαρμόζουμε. Η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός των καλλυντικών μας βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής διεργασίας, εκχυλίσματα, γλουκοσίτες κ.ά. Προσφέρουν, έτσι, στο δέρμα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και των κυττάρων των φιμπροβλαστών. Και φυσικά, μπορούν και οι γυναίκες και οι άνδρες να τα χρησιμοποιήσουν!

spira3

Η σειρά καλλυντικών προϊόντων Benelica πωλείται σε επιλεγμένα Φαρμακεία και αποτελείται από τις εξής κρέμες:

– Ενυδατική κρέμα  (50ml) για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τη φωτογήρανση.
– Αντιγηραντική κρέμα  (50ml) για μείωση, χαλάρωση και αναδόμηση επιδερμίδας.
– Κρέμα ματιών  (30ml) για ελαστικότητα και μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
– Serum Lifting (30ml) για αύξηση της σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.
– Κρέμα Χεριών (75ml) για αναδόμηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας και ενυδάτωση.
– Gel Αναζωογόνησης  (50ml) για έλεγχο φλεγμονής, ενεργοποίηση, αναδόμηση και επιδιόρθωση της ενυδάτωσης.
– Κρέμα λαιμού και Decollete  (50ml) για βιοενεργοποίηση της λάμψης του δέρματος, για αύξηση της δερματικής σύσφιξης και της τονικότητας του δέρματος.

spira2

Η εταιρεία μας προσφέρει, επίσης, για πρώτη φορά στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος την εξειδικευμένη και μοναδική θεραπεία καλλυντικών Benelica Pro, η οποία βασίζεται στο ενεργό κολλαγόνο από το έκκριμα του σαλιγκαριού και σε  σύγχρονα δραστικά μόρια. Τα αποτελέσματά τους φαίνονται από την πρώτη φορά μετά την επίσκεψή σας σε Κέντρο Αναζωογόνησης.

Για τους ανθρώπους της Incosal, η συναισθηματική μας υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στη ψυχική μας ισορροπία. Όσο πιο όμορφα αισθανόμαστε τόσο πιο αισιόδοξα και θετικά αντιμετωπίζουμε την κάθε μας στιγμή. Και η ομορφιά επιτυγχάνεται, όταν προσφέρουμε στον εαυτό μας, την πολυτέλεια που σε όλους μας αξίζει, γιατί, όπως είπε και ο Λαμπρυγιέρ, “ένα όμορφο πρόσωπο είναι το πιο όμορφο από όλα τα θεάματα”!

 

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Benelica μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!