ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Detailors: Burgundy, Black & White Silk!

Οι Detailors είναι ένα ελληνικό brand, το οποίο ιδρύθηκε το 2012 από τη σχεδιάστρια Δήμητρα Αδάμ. Η ειδικότητα τους είναι τα tailor-made ρούχα ενώ έχουν ήδη μπει δυναμικά και στον χώρο παραγωγής μαγίο και beachwear.

Αυτό που χαρακτηρίζει την σειρά ρούχων είναι η διαρκής και συνεχής προσπάθεια για υψηλής ποιότητας υφάσματα καθώς και η συνέπεια στην ποιότητα και τους χρόνους παραγωγής.

Τα ρούχα είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα που αποδεικνύουν ότι η άνεση και το στύλ είναι συμβατά.

IMK31404

Στόχος των Detailors είναι να συνεχίσουν να αναπτύσσονται, να ευδοκιμούν, να μπαίνουν σε νέες αγορές και να συναντάνε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους.

IMK32300

Η χειμερινή κολεξιόν 2016 των ρούχων Detailors Athens είναι μία άκρως θηλυκή συλλογή, που συνδιάζει την απλότητα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην καθημερινότητα της, με κάποιες sexy λεπτομέριες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση της! Κυριαρχούν το μπορτνό και το μαύρο χρώμα σε διάφορα υφάσματα, αλλά και το λευκό μετάξι!

IMK31835

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Detailors μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. 

 

error: Content is protected !!