ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#loveyourage: Ότι θα γινόμουν μοντέλο της Lancôme στα 45 μου, ποιος να μου το έλεγε!

Εντάξει, το παραδέχομαι! Η ματαιοδοξία μου χτύπησε κόκκινα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τον Οίκο Lancôme, για να με ρωτήσουν αν γενικά λέω την ηλικία μου, και αν ναι, αν θέλω να την πω και για το κίνημα #loveyourage!

Για την εκστρατεία love Your Age, χρησιμοποίησα επίτιδες μία φωτογραφία , αγαπημένη μου μεν, που είναι εντελώς αμακιγιάριστη δε! Από το καλικαίρι, στις Σπέτσες, ηλιοκαμμένη, και με ελάχιστη μαύρη σκιά στα μάτια....

Μία πτηχή αυτής της “ευτυχισμένης ομορφιάς”. Για την εκστρατεία Love Your Age, χρησιμοποίησα επίτιδες μία φωτογραφία , αγαπημένη μου μεν, που είναι εντελώς αμακιγιάριστη δε! Από το καλικαίρι, στις Σπέτσες, ηλιοκαμμένη, και με ελάχιστη μαύρη σκιά στα μάτια….Είμαι 45 χρονών και το απολαμβάνω όσο δεν το απόλαυσα ποτέ…

Την απορία μου για τις γυναίκες -αν και δεν είναι μόνο γυναικείο το φαινόμενο- που κρύβουν χρόνια και τραβάνε ζόρια με την ηλικία τους, την έχω εκφράσει και άλλες φορές. Πρόβλημα με την ηλικία μας -κατά την ταπεινή μου γνώμη- υπάρχει μόνο σε μία περίπτωση: όταν δεν έχουμε απολαύσει και καταφέρει αυτά που δικαιούμαστε να έχουμε απολαύσει και καταφέρει στην ηλικία που βρισκόμαστε. Όταν προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά έχω κατακτήσει όλα όσα δικαιούται και “οφείλει” να έχει κατακτήσει η ηλικία μου ή αυτά που ονειρευόμουν να απολαύσω στην ηλικία μου, γιατί ακριβώς να έχω πρόβλημα με αυτή; Στην τελική, το παλεύουμε και δεν τα πάμε και άσχημα…Όταν κατάφερα –με κόπο και αφοσίωση φυσικά– μικρά και μεγαλύτερα επιτεύγματα, μικρούς και μεγάλους στόχους, μικρά και πιο μεγάλα όνειρα, ποιος ο λόγος να κρύψω χρόνια από την ηλικία μου; Ο μόνος λόγος για να τραβάς ζόρι με αυτήν, είναι να μην έχεις καταφέρει και πολλά έως τώρα στο διάβα σου…Για να μην μιλήσω για την άλλη που λέει την ηλικία της ως επίτευγμα: “Είμαι 25 χρονών!” Τι λες τώρα…

Love Your Age with Lancome Advanced Genifique Concentrate

Τώρα, επειδή όλες θέλουμε να χτυπάει η ματαιοδοξία μας κόκκινα, αν υιοθετήσουμε και μία διαφορετική αντίληψη της θηλυκότητας, ένα όραμα ρεαλιστικό -και όχι ονειροπόλο- που αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και αυτό που τους αρέσει στον εαυτό τους, την αύρα: αυτήν την απροσδιόριστη ποιότητα που κάνει τις γυναίκες πιο όμορφες, αυτό που αποπνέει κάθε γυναίκα με το δικό της μοναδικό τρόπο, ακόμα καλύτερα….

Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o

Η Lancôme αποφάσισε να απαθανατίσει αυτή την αύρα μέσα από μια σειρά πορτρέτων. Για πρώτη φορά, ο Οίκος αξιοποιεί τέσσερις από τις πρέσβειρές του σε μία διαφημιστική καμπάνια. Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o και Lily Collins: κάθε μία από τις τέσσερις ηθοποιούς ενσαρκώνει μία πτυχή αυτής της ευτυχισμένης ομορφιάς που προσφέρει η Lancôme σε όλες τις γυναίκες. Πηγή έμπνευσης ήταν το Advanced Génifique, το πρώτο βήμα περιποίησης της Lancôme. Ένα οικουμενικό βήμα ομορφιάς που απευθύνεται σε όλες τις γενιές….

12096008_767352330059354_7146943060925247786_n

“The Little Black Bottle”, όπως το αποκαλούν οι πιστές λάτρεις του στην Ασία, αποτελεί εξ ορισμού το προϊόν λάμψης που αποκαλύπτει την αύρα μιας γυναίκας. Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o και Lily Collins: κάθε μία από τις τέσσερις ηθοποιούς ενσαρκώνει μία πτυχή αυτής της ευτυχισμένης ομορφιάς που προσφέρει η Lancôme σε όλες τις γυναίκες.

Kate Winslet

Kate Winslet

Τίποτα λιγότερο δεν αξίζει στο Advanced Génifique, το οποίο έχει τύχει θερμής υποδοχής από εκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η Lancôme προβάλλει το μοναδικό της όραμα για την ομορφιά με τον κορυφαίο της ορό και ευχαριστεί τις γυναίκες για τα 80 χρόνια εμπιστοσύνης και συντροφικότητας.

Lily Collins

Lily Collins

Στην ψηφιακή έκδοση αυτής της καμπάνιας, οι τέσσερις πρέσβειρες θα δηλώνουν με χαρά και υπερηφάνεια την ηλικία τους σε μια συνεργατική πλατφόρμα, στην οποία γυναίκες από όλο τον κόσμο θα μπορούν επίσης να μοιράζονται τα μηνύματά τους. Απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων, οι οποίες τους επιτρέπουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους, θα ταχθούν στο πλευρό της Lancôme, δηλώνοντας ότι η ομορφιά κάνει τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες και υπερβαίνει όλους τους ορισμούς.

Penélope Cruz

Penélope Cruz

Εντάξει, το παραδέχομαι! Η ματαιοδοξία μου χτύπησε κόκκινα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τον Οίκο Lancôme, για να με ρωτήσουν αν γενικά λέω την ηλικία μου, και αν ναι, αν θέλω να την πω και για το κίνημα #loveyourage!

error: Content is protected !!