ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tagari Bag: Με πηγή έμπνευσης την πολιτιστική μας κληρονομιά!

Ξεχώρισαν από την επίσημη πρώτη τους, και ναι, όποια και αν τις κράτησε, έκανε την διαφορά. Ναι, η αλήθεια είναι πως άλλη η αισθητική και η “βαρύτητα” μίας τσάντας που -παρά την τιμή τους- συναντάμε σωρηδόν, και άλλη μίας Tagari Bag

Η αγαπημένη μου...

Η αγαπημένη μου…

Για την ιδιαίτερα χρονοβόρα και περίπλοκη κατασκευή μιάς Tagari συλλογής, πηγή έμπνευσης για άλλη μία φορά έιναι η πολιτιστική μας κληρονομιά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά μιάς και το υφαντό μέρος της τσάντας κατασκευασμένο σε αργαλειό δεν χρειάζεται άλλη ταυτότητα. Ως ο «οδηγός» της TAGARI, η Νατάσα Μακρυμίχαλου, σχεδιάζει τις μοναδικές αυτές χειροποίητες τσάντες με την ιδιαιτερότητα να μην έχουν ηλικία. Κρατιούνται το ίδιο εύκολα από τη μητέρα και από την κόρη και θα είναι σύντροφοι τους για πολλά χρόνια. Η
διαχρονικότητα τους, τις κάνει ισχυρές στον χρόνο και όσο κι αν αλλάζουν οι τάσεις τις μόδας, μία TAGARI τσάντα θα κρατιέται πάντα. Στην παλέτα του φετινού χειμώνα συνυπάρχουν βασικά 3 χρώματα. Μαύρο, γκρι και μπορντώ.

IMG_1669

Shoppers, barrel bags, messenger and clutches και mini bags για όλες τις ώρες.

IMG_1250

Τα κρόσσια κάνουν και φέτος δυνατή την παρουσία τους. Κρόσσια δερμάτινα ή σουέντ, μακριά ή κοντά, αλυσίδες και τρουκς σε σκούρο μέταλλο, ρίγες σε διάφορες παραλλαγές, υφασμένες, δερμάτινες ή κεντημένες στο χέρι είναι τα στοιχεία της fw2015 συλλογής.

Μία Συλλογή που δεν ξέρεις ποια τσάντα να πρώτο διαλέξεις...

Μία Συλλογή που δεν ξέρεις ποια τσάντα να πρώτο διαλέξεις…

IMG_1881
Οι TAGARI τσάντες διατίθονται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ολόκληρη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

IMG_1270

love, love,love!!! xxx

error: Content is protected !!