ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project: Κομψότητα από την Φλωρεντία & τον Mario Luca Giusti για το Nakas Concept!

Λαμπερά, πολύπλευρα, εκλεπτυσμένα – ακρυλικά ποτήρια και κανάτες. Ο Mario Luca Giusti σχεδιάζει και παράγει  αντικείμενα από συνθετικό κρύσταλλο από το 2007. Τα σκεύη του αποτυπώνουν την κομψότητα του γυαλιού και της πορσελάνης σε υλικά που έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα …είναι δύσκολο να σπάσουν.
Γεννημένος στη Φλωρεντία, ο Mario Luca Giusti μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από την ιταλική κουλτούρα και αισθητική. Αφού έμαθε ραπτική από τη Germana Marucelli σε ηλικία 16 ετών, ο Giusti αρχικά εργάστηκε με επιτυχία στην εταιρεία υποδημάτων της οικογένειάς του.
Το 2007, ο Mario Luca Giusti  δημιούργησε την  δική του εταιρία του, της οποίας  τα αντικείμενα κατέκτησαν γρήγορα τις, βεράντες, τους κήπους, τις πισίνες και τα mega yachts σε όλο τον κόσμο.


Ο Mario Luca Giusti σχεδιάζει τις συλλογές του προσωπικά. Νέα χρώματα και σχήματα, τα οποία ταιριάζουν άψογα στον αστραφτερό κόσμο του σχεδιαστή. Το τολμηρό του στυλ έχει πείσει μεγάλα πολυκαταστήματα και κορυφαία ξενοδοχεία. Οι Globetrotters θα βρουν ακρυλικά γυάλινα σκεύη και κανάτες του Mario Luca Giusti  στο Bergdorf Goodmann και στο  Saks Fifth Avenue της Νέας Υόρκης,  στο Bagagli της Ρώμης, στο Lane Crawford στο Χονγκ Κονγκ στη Σαγκάη και στο Πεκίνο, στο Takashimaya στο Τόκιο και σε πολλά άλλα.


Ο Mario Luca Giusti δίνει στα ακρυλικά ποτήρια του και δίνει τη λάμψη του κρυστάλλινου γυαλιού με ευφάνταστα κοψίματα και όψεις που θυμίζουν κλασικά ευρωπαϊκά κρυστάλλινα σκεύη.


Το ακρυλικό γυαλί όχι μόνο προσφέρει μεγάλες αισθητικές δυνατότητες, αλλά επίσης δεν θρυμματίζεται. Αν και δεν είναι άφθαρτο, επιβιώνει περισσότερο από το ορυκτό γυαλί. Ακόμη και όταν τελικά σπάσει, απλώς ραγίζει – ζημιά που μπορεί να γίνει ανεκτή σε εξωτερική χρήση.


Η εταιρία του Mario Luca Giusti έχει λάτρεις σε όλο τον κόσμο επειδή δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, την κομψότητα, την ευκολία και την ομορφιά.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Nakas Concept μπορείτε να την βρείτε στο The Pop up Project: All I Want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!