ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Teal Heart στο The Pop Up Project: All I Want For Christmas!

Το Teal Heart γεννήθηκε πριν 1μιση χρόνο μετά από πολλές σκέψεις, πολλά τραγούδια, πολλές βραδιές με φίλους, πολλές εμπνεύσεις, ταξίδια και γέλια, και παρουσιάζει χειροποίητα ασημένια κοσμήματα, σχεδιασμένα από την Δέσποινα Κελεσίδου.
Μετά από 15 χρόνια εταιρικής εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία κοσμημάτων η δημιουργός αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να δημιουργήσει το δικό της brand ζωντανεύοντας τις δικές της ιδέες και σχέδια. Όνειρο της είναι να σχεδιάζει κοσμήματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, ευκολοφόρετα, που κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και να νιώθουν χαρούμενοι.


Στο The Pop Up Project συμμετέχει για πρώτη φορά με ολοκληρωμένη τη συλλογή καθώς και τα 3 νέα σχέδια σε διαφορετικούς συνδυασμούς, που μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο και να χαρίσουν ζωή, αγάπη και λάμψη!


Το τετράφυλλο τριφύλλι με το μήνυμα ΖΗΣΕ είναι σύμβολο καλής τύχης και τυχερό φυλαχτό των Κελτών!
Τα 4 φύλλα του συμβολίζουν το καθένα την Πίστη, την Ελπίδα, την Αγάπη και το τελευταιο το ΄Γούρι΄ που κρύβεις μέσα σου.
Η φλεγόμενη καρδιά με το μήνυμα ΑΓΑΠΑ είναι σύμβολο αγάπης και υπενθύμισης της φροντίδας για τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. Οι 3 λιβελούλες με το μήνυμα ΛΑΜΨΕ είναι σύμβολο αλλαγής και φωτός. Η λιβελούλα αλλάζει χρώματα καθώς ωριμάζει στην ηλικία και συμβολίζει το διαφορετικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την αλλαγή.

Μας καλεί να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας.
Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop up Project: All I Want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, BRING FRIENDS! 

error: Content is protected !!