ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Two Monkeys στο The Pop Up Project: All I Want For Christmas!

Αν έχεις παιδί που δεν έχει φτάσει ήδη στην εφηβεία γνωρίζεις το high-end κατάστημα στο τρίτο νούμερο της πλατείας Εσπερίδων, στην Γλυφάδα. Αλλά και να μην έχεις παιδί σε αυτές τις ηλικίες και να μην σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιδικά καταστήματα, πάλι θα σταθείς να θαυμάσεις την εντυπωσιακή του βιτρίνα. Και να σκεφτείς πως θα ήθελες να τα ζήσεις όλα από την αρχή…

Το Twomonkeys είναι η ιστορία μιας μαμάς που ακολούθησε το πάθος της για την μόδα και ξεκίνησε την boutique που πάντα ονειρευόταν το 2014. Το όνειρό της ήταν να προσφέρει τα πιο όμορφα ρούχα, τα πολυπόθητα εμπορικά σήματα και τις τελευταίες συλλογές, όλα επιμελημένα με ένα ειδικό μάτι και μια μοναδική, μοντέρνα ταυτότητα.

Συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος της παιδικής μόδας καθώς σχεδίαζε παιδικά ρούχα απο μικρή ηλικία την προκαλούσε να σχεδιάσει έναν ιστότοπο κομψό, πρωτοποριακό για τις μανούλες που ασχολούνται με την μόδα και όχι μόνο. Εν ολίγοις, ένας ιστότοπος για τους fashionistas με το μίνι στυλ!


Το Twomonkeys προσφέρει ένα μείγμα ευρωπαϊκών εταιρειών υψηλών προδιαγραφών όπως Dolce & Gabbana, Philipp Plein Junior, Fendi, Stella Maccartney, Monallisa καθώς και βιοτεχνικές ανερχόμενες εταιρείες. Το ηλεκτρονικό  κατάστημα αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 0 – 16 ετών, καθώς και στο κομμάτι της βάπτισης και των δώρων για οποιαδήποτε περίπτωση.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Two Monkeys μπορείτε να την βρείτε σε ένα εντυπωσιακό corner στο The Pop up Project: All I Want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

SPREAD THE NEWS & BRING FRIENDS!

error: Content is protected !!