ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project: Οι ετοιμασίες κορυφώνονται!

Αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ από όλα όσα μου μπαίνουν κατά καιρούς στο κεφάλι να διοργανώσω -μένω για μέρες άυπνη και σέρνομαι από την κούραση έως να το ολοκληρώσω και αμέσως μετά σχεδιάζω στο μυαλό μου το επόμενο project-, είναι ότι βιώνουμε την όλη διαδικασία παρέα. Μαζί. Αλλά εξολοκλήρου μαζί, δεν πρόκειται για σχήμα λόγου. Σας γράφω για το event που σκέφτηκα, ενθουσιάζεστε όσο και εγώ, ταυτίζεστε με τον σκοπό του event, με ρωτάτε λεπτομέρειες, ποστάρετε στα social media σας την πληροφορία, μου στέλνετε μηνύματα πως σας μεταδίδω τον ενθουσιασμό , γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα αν σκεφτείς πως δεν έχουμε και πολλές αφορμές για να ενθουσιαστούμε…
Έτσι έγινε και με την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας The Pop Up Project: Christmas at the Museum. Μία ιδέα που -ως συνήθως- μου μπήκε στο μυαλό έναν μόλις μήνα πριν (το πολύ), μοιράστηκα όλες τις σκέψεις μου με την Ιλεάνα Ισμυρίδη -με την οποία συνεργαστήκαμε για το καλοκαιρινό bazaar του MDA Hellas “Summer in the City”, στο Ecali Club, και γνωρίζω από πρώτο χέρι πως και το δικό της κεφάλι “βασανίζεται” από τις ίδιες ανησυχίες με τις δικές μου-, μου έδωσε το πράσινο φως λέγοντας μου “Ξεκινάμε τώρα κιόλας”, και εκείνη η αρχική ιδέα πήρε σάρκα και οστά.

Αυτό λοιπόν που μας ενθουσιάζει και την Ιλεάνα και εμένα πιο πολύ από όλα, είναι πως ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε, και ακόμη περισσότερο, ξέρουμε ακριβώς τι δεν θέλουμε. Μεγάλη ιστορία…Και ως συνήθως, και αυτή την φορά, θέλαμε τα δύσκολα.

INVITATION POP UP

Θέλαμε ένα μεγάλο Pop Up Project, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όχι bazaar, όχι για φιλανθρωπικούς λόγους -τα έχουμε κάνει αυτά και θα τα κάνουμε πολλές φορές ακόμη όποτε μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά- ούτε για να δείξουν την πραμάτεια τους δυό τρεις άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι το όνομα της φιλανθρωπίας. Όχι. Θέλαμε ένα ξεκάθαρο Pop Up Project, για καθαρά εμπορικούς λόγους.
Σαράντα περίπου designers και brands που πιστεύουμε στην δυναμική τους και ενθουσιαζόμαστε με την αισθητική τους, όλοι μαζί σε ένα μεγάλο Pop Up Project, όπου οι προσκεκλημένοι μας θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και να επιλέξουν τα δώρα τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όλα αυτά τα υπέροχα που φιλοξενεί κατά καιρούς το Fay’s Control και με ρωτάτε που μπορείτε να τα βρείτε. Όχι σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου, ούτε σε κάποιο εστιατόριο-μπαρ. Όχι…

3202461365

Στο ομορφότερο Μουσείο της πόλης! Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!
Σε ένα ζεστό περιβάλλον πολιτισμού και υψηλής αισθητικής. Σε έναν χώρο που προκύπτει από τη μακροχρόνια όσμωση του κλασικού με το μοντέρνο, των παραδοσιακών αξιών με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, την αγνότητα της φύσης με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές – μουσειολογικές τάσεις, τις έννοιες της περιβαλλοντολογικής ηθικής υπό το πρίσμα της συμφιλίωσής της με τον άνθρωπο και της δημιουργίας μιας αμφίδρομης σχέσης υγιούς ανάπτυξης και ομαλής συνέχισης των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη διασφάλιση της προστασία της. Στον μοναδικό πολιτιστικό φορέα αυτού του βεληνεκούς στα Βόρεια Προάστια, ο οποίος βρίσκεται συγχρόνως στα όρια του Εμπορικού Κέντρου της Κηφισιάς. Την πιο εμπορική ίσως ημέρα του χρόνου. Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου!

σφαιρα

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, μαζί με τις οικογένειες, και τα παιδιά σας, και τους φίλους σας, και τους γνωστούς σας, στο μεγάλο μας αυτό εγχείρημα, στο πρώτο μας μεγάλο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, στο οποίο θα γιορτάσουμε τα 3α γενέθλια του Fay’s Control.

Σας περιμένουμε με πολλές πολλές εκπλήξεις, σε ένα μαγικά Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, σας περιμένουμε να σας υποδεχθούμε σε ένα κανονικό πάρτι, από το πρωί έως το βράδυ!

Κάντε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας στο υπέροχο περιβάλλον του Μουσείου όσο τα παιδιά σας θα ξεναγούνται στις μόνιμες εκθέσεις του, ενώ οι φίλοι σας θα παίρνουν το ποτό τους στο buffet που σας επιφυλάσσουμε.

unnamed (1)

Σας περιμένουμε να ευχηθούμε για τον νέο χρόνο και να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για όλα όσα ζούμε μαζί…

 

error: Content is protected !!