ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Christmas at the Museum”: Πάρτε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project του Fay's Control, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η ιδέα με την φίλη μου Ιλεάνα Ισμυρίδη μας ήρθε έτσι στα ξαφνικά. Όπως έτσι στα ξαφνικά έρχονται όλες οι μεγάλες ιδέες, όταν διαθέτεις την γνώση και την εμπειρία να τις υποστηρίξεις. Φέτος, τα τρίτα γενέθλια του Fay’s Control να τα γιορτάσουμε με ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Διαφορετικό όμως από όλα τα άλλα…

Καταρχήν ο λόγος της διοργάνωσης του, και μία διευκρίνηση για το τι ακριβώς σημαίνει η λέξη “bazaar”. Μία λέξη παρεξηγημένη εδώ στην Ελλάδα, αφού η έννοια του bazaar ισχύει μόνο σε δύο περιπτώσεις: Όταν η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο σκοπός είναι η εύρεση χρημάτων για την υποστήριξη του, ή όταν ένας σχεδιαστής ή brand διαθέτει το εμπόρευμα του -φετινό ή προηγούμενης σεζόν- σε τιμές κάτω του κόστους.
Εμείς λοιπόν δεν θέλουμε να κάνουμε ένα bazaar. Θέλουμε να στήσουμε ένα μεγάλο, πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα Pop Up Store, και να λάβουν μέρος σε αυτό όλοι οι σχεδιαστές και τα brands που υποστηρίζουμε, που μας αρέσουν, που αγαπάμε και μας φτιάχνουν το κέφι με το ταλέντο, το γούστο και την αισθητική τους.

Επίσης, δεν θέλαμε μία αίθουσα ξενοδοχείου για να στήσουμε κάτι τόσο ξεχωριστό, αυτό που στην πραγματικότητα θέλαμε είναι έναν πανέμορφο χώρο -έναν από τους πιο όμορφους της πόλης μας- ο οποίος να έχει ταυτιστεί με συνεχείς δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα και εναύσματα πολιτισμού.

Ελάτε να περάσουμε μία μέρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Ελάτε να περάσουμε μία μέρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά, που στεγάζεται στο κομψό νεοκλασικό του 1875 για να φιλοξενήσει στα ιστορικά τετραγωνικά του τις μόνιμες και τις περιοδικές εκθέσεις του, είναι ο πιο ονειρεμένος χώρος μπορούσαμε να φανταστούμε.

Δεκέμβριο! Οπωσδήποτε Δεκέμβριο ώστε οι επισκέπτες μας να κάνουν τα ψώνια τους και να βρουν όλα τα δώρα τους, και οπωσδήποτε Σάββατο! Ένα Σάββατο, από το πρωί έως το βράδυ, που όλη η οικογένεια μπορεί να περάσει μία ολόκληρη μέρα στο Μουσείο…

Έτσι, μετά από τόσα φιλανθρωπικά Βazaar που έχουμε συνεργαστεί, τα οποία σημείωσαν όλα τεράστια επιτυχία, αποφασίσαμε μαζί με την συνεργάτιδα μου, Ιλεάνα Ισμυρίδη, να διοργανώσουμε άλλο ένα, το μεγαλύτερο έως τώρα, και να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά…

3202461365

Χωρίς την ομπρέλα της φιλανθρωπίας, και με την λογική των Pop Up Stores, ετοιμάσαμε για εσάς τον ομορφότερο χώρο που έχετε ποτέ ονειρευτεί, για να υποδεχθεί τα Χριστουγεννιάτικα corners που θα φιλοξενήσουν τις δημιουργίες σας.

Σας προσκαλούμε όλους λοιπόν, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, να νοικιάσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, και να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή του Fay’s Control “Christmas at the Museum”, όπου θα υποστηρίξουμε όλους τους Έλληνες σχεδιαστές και brands, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ένα κορυφαίο γεγονός, σε ένα από τα ομορφότερα Μουσεία της χώρας, στο κέντρο της Κηφισιάς, στην καρδιά των Χριστουγέννων!

Ανυπομονούμε για την συμμετοχή σας, για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε καλέστε στο 6945384815 ή στα emails: beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com

Υ.Γ. Λόγω μεγάλης ζήτησης  θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις Αιτήσεις Συμμετοχής.

unnamed (1)

Σας περιμένουμε,

Φαίη & Ιλεάνα! xxx

error: Content is protected !!