ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το MDA Ελλάς στη Θεσσαλονίκη!

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το MDA Ελλάς, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, από τις 11πμ έως και τις 8μμ, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Regency Ballroom.

Στο μοναδικό αυτό bazaar ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα πραγματοποιήσει τις εορταστικές του αγορές επιλέγοντας υπέροχες δημιουργίες από διάφορες συλλογές κοσμημάτων, γούρια, αξεσουάρ, καλλυντικά, χειροποίητες τσάντες, κατασκευές, γλυκίσματα κ.α. σε εξαιρετικές τιμές.

Στο Bazaar θα συμμετέχουν 20 καταστήματα και δημιουργοί ενισχύοντας την σημαντική προσπάθεια του σωματείου όπως:

  • τα καταστήματα precious jewels, DOMUS, SAMARAS FUR & LEATHER, TZIMAS COSMETICS, Sugar Angel workshop & coffee, Cristina Malle handmade bags, Kritsimis jewellery, PROTEST, NAIL BAR, Carpolatta, ΠΚ20 ρούχα & αξεσουάρ, MAKE ME UP a Beauty Story, ORIGANUM SCIN CARE, M.I.N.S BEAUTY προϊόντα κομμωτηρίου

  • και οι δημιουργοί, Chef stories, ELLI+I κοσμήματα & αξεσουάρ, SUPERLORA 3D printed jewellery projects, Όλγα Μπεληγιάννη, exeis ena lastixaki?, & Decor Demon De-signs.

  • πρόσκληση

Επίσης όσοι θα παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα με το απόκομμα της εισόδου (10€) να λάβουν μέρος σε κλήρωση 30 δώρων τα οποία θα προσφέρουν οι συμμετέχοντες του bazaar αλλά και φίλοι του σωματείου όπως

  • KATERINA IOANNIDIS an Iconic Hellenic Jewelry, wrap by Pouc

  • οι δημιουργοί Antonia Karra Braided Inspirations, Christina Lyberopoulou jewellery, Ancient KAΛΛOS, Artshot SOPHIA GAITANI, NIKOS RAKKAS Photography

Κατά τη διάρκεια του bazaar ο μουσικός παραγωγός Φόρης Σωτηράκης του 89RAINBOW fm και ο dj Ανδρέας Νικάκης της TV Μακεδονία (εκπομπή Όλα Καλά) θα πλαισιώνουν το bazaar με τις μουσικές τους επιλογές.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των VIVIFY The Beauty Lab by Balances, Ιατρικό Κέντρο Γονιμότητας ΙΑΚΕΝΤΡΟ, Δερματολόγο Ελένη Δελημπαλτά, STOSA cucine, ΣΟΥΡΩΤΗ, music sp, nrg PRODUCTIONS, smsmarketing.gr, 1:1 Athina Pentefounta Architect & Despoina Vafeiadou Interior Designer & Μη με Λησμόνει.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Fays Control (www.fayscontrol.gr), το Ora Θεσσαλονίκη (www.orathessaloniki.gr), το MYPORTAL (www.myportal.gr), ο 89RAINBOW και το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία επικοινωνίας Mar.Com Τζελέπογλου.

Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς:

«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 15 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις. Στόχος του Χριστουγεννιάτικου Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

error: Content is protected !!