ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το MDA Ελλάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα!

Το MDA Ελλάς ετοιμάζει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και για να συγκεντρώσει πόρους ικανούς να συμβάλλουν στο έργο του. Το «CHRISTMAS BAZAAR» θα πραγματοποιηθεί στο Ecali Club, σε μια χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι φίλες του MDA θα μπορέσουν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, να πάρουν τα δώρα τους και να συνεισφέρουν σημαντικά στο έργο του Σωματείου.

Ταυτόχρονα όσοι προμηθευτούν τις προσκλήσεις του θα μπορέσουν να απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα με την παρέα τους στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο του Ecali Club.

gghgjnh

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του και στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη λειτουργία του «ΣΠΙΤΙΟΥ του MDA Ελλάς»

error: Content is protected !!