ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Saturday Lunch & Play!

Λοιπόν, έχω νέα: Συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τα Sunday Family brunches, η ομάδα της Nannuka και το St.George Lycabettus επιστρατεύουν όλη τη φαντασία και θετική ενέργεια τους δημιουργώντας τα Saturday Lunch & play για μικρούς και μεγάλους!
Κάθε Σάββατο, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν ένα υπέροχο lunch buffet με πανοραμική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, θα μαγειρέψουν και θα παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, όλα με τη φροντίδα και την εμπειρία της Nannuka.
Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner, τα παιδιά θα μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικά δημιουργική απασχόληση από τους παιδαγωγούς-συνεργάτες της Nannuka.

Lycabettus_FB_general

Extra Tip: Μια καινούρια άφιξη στο Saint George Lycabettus είναι το Screening Room : μία αίθουσα προβολών ταινιών όπου εκτός από τα Σάββατα μεσημέρι που θα λειτουργεί με παιδικές ταινίες, κάθε θα προβάλλονται αγαπημένες ταινίες 7-9 & 9-11μμ .

Πρόγραμμα SATURDAY LUNCH & PLAY

28.11 Lunch buffet & παιδική προβολή – MARY POPPINS
5.12   Lunch buffet & παιδική προβολή – CHIP’n’DALE
19.12 Lunch buffet & παιδική θεατρική παράσταση: « Χριστουγεννιάτικες Αψιμαχίες»

Saturday Lunch&Play 12:00 – 16:00 , Προβολή 14:30
Τιμή Buffet 25€ – Παιδιά12€
Κρατήσεις 210 741 6191 – Πληροφορίες 210 7234435

error: Content is protected !!