ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project: Are you ready to Bubble With Fashion?

To www.stylebubbles.com, είναι μια νέα online fashion boutique, η οποία προσφέρει στο γυναικείο κοινό δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands. Έχοντας ήδη συνεργασία με 41 Έλληνες & Ξένους σχεδιαστές, παρουσιάζει με συνέπεια τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

combo heels_vouevictimblog_stylebubbles
Ανάμεσά τους, στο Pop Up Project κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο fashion brand le 4 avril , που εμπνέεται μέσα από τα ίδια τα υφάσματα όλα ιδιαίτερης αισθητικής με ξεχωριστά prints και σχεδια. Κάθε ρούχο δημιουργείται σε περιορισμένο αριθμό και έτσι κάθε γυναίκα νιώθει ξεχωριστή. Signature item κάθε συλλογής είναι η wrap mini skirt που αναδεικνύει υπέροχα το γυναικείο σώμα καθώς και τα best selling jackets.

aggeliki

aggeliki1

Ανακαλύψτε όλες τις παραπάνω υπέροχες επιλογές της ομάδας του Stylebubbles σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες καθώς και σε fashionable αξεσουάρ & gadgets μέσα σε ένα ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό περιβάλλον.

puzzle_nando_stylebubbles

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει μια super stylish, custom-made Stylebubbles συσκευασία για να «πακετάρει» με τον καλύτερο τρόπο τα fashion items της επιλογής μας.
Μικρά και μεγάλα κουτιά που παραπέμπουν σε συσκευασίες γλυκών…with a twist, είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας από το www.stylebubbles.com!

Έτσι, η Stylebubbles «εμπειρία» ολοκληρώνεται μόλις παραλάβουμε το πακέτο με τις αγορές μας, όπου είτε επιλέξουμε δώρο είτε αγοράσουμε κάτι για τον εαυτό μας, την επόμενη κιόλας ημέρα (express delivery) θα υποδεχτούμε, στο σπίτι ή στο γραφείο, μια μοναδική συσκευασία, ιδιαίτερα αρωματισμένη!
Εξάλλου all we need is bubbles!

_MG_4491 copy

www.stylebubbles.com
Add Fashion To Your Shopping Basket

error: Content is protected !!