ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Hush before Winter…

Καλή εβδομάδα!

Monday! Here we go again... Earrings by ARCHtrend by Lena Kalidis

Monday! Here we go again… Earrings by ARCHtrend by Lena Kalidis

Και κοίτα που με αυτά και με τα άλλα, βρεθήκαμε κιόλας στην καρδιά του Νοεμβρίου… Είμαστε τόσο απασχολημένοι με τόσα και τόσα άλλα, που μόνο το λεπτό πουλοβεράκι -που και αυτό για καθαρά αισθητικούς λόγους το φοράμε- μας υπενθυμίζει πως ναι, είναι θέμα ημερών να υποδεχτούμε τον χειμώνα.
Και εμείς ετοιμαζόμαστε, το The Pop Up Project “Twinkle” βρίσκεται στην τελική ευθεία, η διαφήμιση του έχει ήδη ξεκινήσει, το ξέρω πως στις παρέες σας συζητάτε ήδη για αυτό.

mq3

mq4
Φέτος, ξεκινήσαμε ιδιαίτερα νωρίς τις προετοιμασίες, οπότε όλα κυλάνε σε πιο ήρεμους ρυθμούς. Τους οποίους απολαμβάνουμε στο έπακρο…

Παιγχνίδια κάτω από τον ήλιο. Σήμερα το πρωί, με την Ιλεάνα, στο Γουλανδρή Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Καρδιά Νοεμβρίου....

Παιγχνίδια κάτω από τον ήλιο. Σήμερα το πρωί, με την Ιλεάνα, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Καρδιά Νοεμβρίου….

Σήμερα, με τον πρώτο πρωινό καφέ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, και με έναν ήλιο που έριχνε τις δυνατές του ανταύγειες στην αρχή, πιο ισχνές μετά, πάνω στο πληκτρολόγιο μου, αλλά και στο χρονοδιάγραμμα μας, το οποίο μας υπενθυμίζει πως είμαστε στην εβδομάδα αυτή που η κάθε λεπτομέρεια πρέπει να διπλο-τρεκαριστεί πριν προχωρήσει στην υλοποίηση της, όσο οι ατζέντες μας, μας ενημερώνουν για το καθένα ραντεβού που πρέπει να πραγματοποιηθεί με Ελβετική ακρίβεια.

mq9

mq7

Σκουλαρίκια ARCHtrend by Lena Kalidis, Deskfax: Type Center, Γυαλιά: Yves Saint Laurent, Οπτικά Φλεβαράκη

Έτσι, μέχρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, όπου θα σας υποδεχθούμε όλους στο μεγαλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες για την πορεία της διοργάνωσης, να ενημερώνεστε για όλους τους Έλληνες σχεδιαστές και τα brands που θα λάβουν μέρος, και φυσικά, θα μας βλέπετε να φοράμε και εμείς οι ίδιες κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες τους, όπως αυτά τα υπέροχα σκουλαρίκια της ARCHtrend by Lena Kalidis, τόσο εντυπωσιακά αλλά συγχρόνως τόσο κομψά και ελαφριά, που μπορώ να τα φοράω όλη μέρα!

mq6

mq8

Spread the news!!! xxx

error: Content is protected !!