ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Final Countdown, Spread the news: Είστε οι επίσημοι καλεσμένοι μας στο The Pop Up Project3 "Twinkle"!

Σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Σε έναν μήνα ακριβώς, όπου θα έχουμε την χαρά να σας υποδεχθούμε στο μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο The Pop Up Project που διοργανώσαμε ποτέ.

Το Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, τρίτο κατά σειρά και πολύ σημαδιακό, τόσο για την ίδια την διοργάνωση, η οποία φέτος τα Χριστούγεννα θα σβήσει το πρώτο της γενέθλιο κεράκι- όσο και για το Fay’s Control που θα γιορτάσει την τέταρτη επέτειο του σε αυτή την γιορτή, ανάμεσα σε όλους εσάς που το αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή. Και που το ακολουθήσατε τόσο θερμά από την έντυπη πορεία του, στην ηλεκτρονική.

Σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα λοιπόν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, θα σας υποδεχθούμε στο ακόμη μεγαλύτερο The Pop Up Project, που αυτή τη φορά τιτλοφορείται “Twinkle”.

unnamed

Για εμένα και την Ιλεάνα, που το δουλεύουμε εντατικά από την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, και από τις 22 Σεπτεμβρίου ακόμα επιλέγαμε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια του και τα εορταστικά αρώματα του, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πια, νιώθουμε σαν να ξέρουμε κιόλας όλον τον παλμό της μεγάλης αυτής εμπορικής γιορτής. Χορεύουμε στα βήματα του ρυθμού του, σαν να βλέπουμε τον καθένα σας ξεχωριστά να διασχίζει την μεγάλη, επιβλητική πύλη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, τα έκπληκτα μάτια σας από τις δεκάδες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς, να μπαίνετε με μιας στο εορταστικό κλίμα, να τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας και να απολαμβάνετε τα κεράσματα μας, τις μουσικές μας, τα ψώνια σας από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και brands που επιλέξαμε με τόση προσοχή για εσάς. Και να ξεναγείστε από κοντά στις καλύτερες συλλογές τους που ετοίμασαν αποκλειστικά για εσάς, τους επισκέπτες του The Pop Up Project3 “Twinkle”.

Untitled-2-01-02

Ναι, ο πήχης ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά, ναι, είμαστε απόλυτα σίγουρες πως ο αρχικός μας ενθουσιασμός, που μετατράπηκε σε γνώση, έγινε πλέον εμπειρία, και μαζί με μία μεγάλη ομάδα των πιο καταρτισμένων επαγγελματιών, δουλεύουμε πυρετωδώς για να ετοιμάσουμε για εσάς την πιο μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, το The Pop Up Project “Twinkle”, στο ομορφότερο Μουσείο της πόλης, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην καρδιά της Κηφισιάς.

invitation-Twinkl-fnl-01-01

Από σήμερα και για έναν μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε και να ενημερώνεστε μέσα από τις σελίδες του Fay’s Control για όλους τους σχεδιαστές και τα brands που θα έχουμε κοντά μας στο “Twinkle”, καθώς και για όλες τις εξελίξεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης!

Fays-control-01

Είστε όλοι προσκεκλημένοι μας,

spread the news!!!

Φαίη & Ιλεάνα
xxx

error: Content is protected !!