ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Eye Concentrate: Όπλο στην καθημερινότητα από την La Mer!

Από την ημέρα της δημιουργίας του, πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, το The Eye Concentrate ενέπνευσε ένα τεράστιο κοινό από πιστούς ακόλουθους κι έγινε ένα από τα πλέον εμβληματικά προϊόντα της La Mer. Σε μια καθημερινότητα δύσκολη, όπου τα επίπεδα άγχους είναι αυξημένα, μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης που θα μας χαρίσει ηρεμία και αναζωογόνηση γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη. Ακόμα πιο επιρρεπής στις φλεγμονές λόγω των αυξανόμενων στρεσογόνων παραγόντων της καθημερινότητας είναι η ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έως και τρεις φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο, χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα και προστασία. Έτσι, η La Mer εμπνεύστηκε από το The Concentrate για να δημιουργήσει μια συμπυκνωμένη σύνθεση νέας γενιάς που θρέφει, ενυδατώνει και βοηθά στη σταθεροποίηση της όψης της εύθραυστης περιοχής των ματιών. Το αποτέλεσμα; Πιο απαλή, πιο φωτεινή και πιο υγιής όψη στην περιοχή των ματιών.

Το νέο The Eye Concentrate, είναι μια ακόμα πιο συμπυκνωμένη φόρμουλα που δρα πιο γρήγορα και σε βάθος, μεταμορφώνοντας την όψη στην περιοχή των ματιών. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην πρόληψη της μελλοντικής φθοράς προτού ακόμα αρχίσει. Με τριπλή περιεκτικότητα σε Concentrated Miracle Broth, το νέο The Eye Concentrate καταπραΰνει γρήγορα, ενυδατώνει βαθιά και ανανεώνει ορατά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στην καρδιά του νέου The Eye Concentrate βρίσκεται το θρυλικό ελιξίριο κυτταρικής ανανέωσης Miracle BrothTM και σε συνδυασμό με τον Encapsulated Miracle BrothTM, προσφέρουν μια καταπραϋντική έγχυση θεραπευτικής ενυδάτωσης και ενέργειας που βοηθούν στη φυσική ανανέωση της επιδερμίδας. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του που προσφέρει λάμψη κι ενυδάτωση και σε συνδυασμό με το καταπραϋντικό Recovery Kelp, από τα καθαρά νερά της νήσου Jeju, το νέο The Clarity Ferment ένζυμο που περιέχεται στο νέο The Eye Concentrate βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας αυτο-σταθεροποίησης της επιδερμίδας και φωτίζει τους μαύρους κύκλους, απαλύνοντας τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες, για μια υγιή όψη ζωτικότητας κι ευεξίας.

Συμβουλή από τους ειδικούς της La Mer: Δύο φορές την ημέρα, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα πάνω στο δροσερό απλικατέρ και κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή για να ενισχύσετε τη φυσική μικροκυκλοφορία και να προσφέρετε φρεσκάδα και αναζωογόνηση στην περιοχή γύρω από τα μάτια ώστε να δείχνει ανανεωμένη και λαμπερή.

error: Content is protected !!