ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

All you need is a statement bag!

Ας μην ξεκινήσω άλλο ένα post -από τα εκατομμύρια που έχουν γραφτεί στον Έντυπο και στον Ηλεκτρονικό Τύπο- με το κοινότυπο “η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και τα παπούτσια”. Το κοινό του Fay’s Control θα γέλαγε με μία τέτοια – φτηνής κατανάλωσης και κακού γούστου- δήλωση, έστω κι αν νιώθεις πως όσα παπούτσια και όσες τσάντες κι αν έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετά.
Μα έστω κι αν το νιώθεις, και το νιώθω και όλες το ίδιο νιώθουμε, δεν είμαι σίγουρη πως πρόκειται για την αλήθεια. Και αυτό γιατί το ξέρεις, και το ξέρω και όλες το ξέρουμε, πως όσες τσάντες κι αν διαθέτεις, η statement που επένδυσες για να αποκτήσεις θα είναι πάντα αυτή που θα κάνει την διαφορά. Αυτή που θα κρατάς ξανά και ξανά, με οποιαδήποτε αφορμή, και για να εξυπηρετήσεις οποιοδήποτε ύφος, και όχι μόνο δεν θα την βαρεθείς, αλλά όσο περνούν τα χρόνια, θα παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.
Ο γαλλικός οίκος ο οποίος ιδρύθηκε το 1876 στο Παρίσι από την Angèle Lancel και φημίζεται για τις κομψές, μοναδικής τεχνικής τσάντες του, κυρίως για το μοντέλο ΒΒ που δημιούργησε προς τιμήν της Μπριζίτ Μπαρντό, ο Οίκος Lancel, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους στον εκλεκτό χάρτη των luxury bags, ο οποίος μετά από τις πιο διάσημες διευθύνσεις του κόσμου, άνοιξε το νέο του κατάστημα, στον 1ο όροφο του Golden Hall.

Follow me…

 

Η Lancel  εκφράζει την  αίσθηση της παιχνιδιάρικης κομψότητας, της φινέτσας και της πρωτοτυπίας που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του γαλλικού πολιτισμού.

Kάθε συλλογή από δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ, αποτυπώνει το δημιουργικό και τολμηρό πνεύμα του Brand και εξυμνεί τη θηλυκότητα, αναβιώνοντας  πολλές φορές και vintage σχέδια όπως η -αγαπημένη μου- τσάντα L που αντιπροσωπεύει την αβίαστη γαλλική  φινέτσα και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το  1876.

To κατάστημα της Lacel στον πρώτο όροφο του Golden Hall αποπνέει την κομψότητα που φέρει ο Οίκος. Αποπνέει την ευγένεια και την πολυτέλεια που αναζητάς.

Παίζω με τα χρώματα που προτείνει ο Οίκος για τη νέα σεζόν. Sophisticated ροζ, εκτυφλωτικό κίτρινο, σύγχρονο κόκκινο, έντονο μπλε…

Walking hand in hand with the bag you love!

“L” for LOVE, “L” for LANCEL!

Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα κρύβεται μία τσάντα….σαν και αυτές!

Η δική μου επιλογή!

Έλα στο νέο κατάστημα της Lancel στον πρώτο όροφο του Golden Hall να δεις όλη την συλλογή, και θα με θυμηθείς!

Καλή εβδομάδα! xxxx

error: Content is protected !!