ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επιτέλους!!!!! Ναι, είναι αλήθεια, μπορείς να παραγγείλεις τα COS σου online στην Ελλάδα!

Καημό το ‘χα. Και αν και εσύ σε κάθε ταξίδι σου στο εξωτερικό, το πρώτο πράγμα που ψάχνεις είναι οι boutique Cos, τότε σίγουρα θα το ‘χεις και εσύ καημό. Και το’ χα και το’ χες καημό γιατί, όπως ξέρεις, όχι μόνο δεν υπάρχει boutique του fashion brand με έδρα το Λονδίνο, εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν γίνονταν καν αποστολές στην χώρα μας ώστε να παραγγείλουμε τα Cos μας online!
Έως τώρα. Ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής, έως τον ερχόμενο Απρίλιο. Σε έναν μήνα δηλαδή, που επιτέλους η Spring Summer 2020 συλλογής του αγαπημένου μου brand, συμπίπτει με την άφιξη των online stores σε Ελλάδα και Κύπρο! Και επειδή η μισή μου γκαρνταρόμπα αποτελείται από ρούχα των συλλογών Cos, ναι, αυτό είναι το νέο της ημέρας για εμένα. Μην πω ολόκληρης της σεζόν.

Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες, το Cos φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ. Με την απλότητα και την άνεση να κυριαρχούν, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο.

Η άφιξη των online stores σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπίπτει με το λανσάρισμα της Spring Summer 2020 συλλογής, η οποία εξερευνά τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτοποριακά υλικά, όπως υφάσματα με φυσικές βαφές που προέρχονται από λαχανικά, καθώς και denim κομμάτια με επίστρωση. Οι υφές και η κατασκευή των ρούχων προσδίδουν ένα χαρακτηριστικό ύφος μέσω των ιδιαίτερων πλεκτών λεπτομερειών, ενώ μεταλλικά υφάσματα ενώνονται με το κλασικό βαμβάκι συνθέτοντας μία μοντέρνα τεχνική που δημιουργεί statement κομμάτια για τη νέα σεζόν.

Με τη βιώσιμη επεξεργασία κι εξέλιξη των υφασμάτων να συνεχίζει κάθε σεζόν, όλα τα βαμβακερά υφάσματα της συλλογής έχουν sustainable χαρακτήρα – αυτό αφορά στο οργανικό, ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο βαμβάκι.

It’s good to know: Από το 2007, οπότε ιδρύθηκε η COS με έδρα το Λονδίνο, το brand παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του: να δημιουργεί συλλογές υψηλής ποιότητας οι οποίες απαρτίζονται από all time classic κομμάτια αλλά και μοντέρνα ρούχα που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του διαχρονικού, η οποία άλλωστε χαρακτηρίζει το brand. Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες, η COS αξιοποιεί παραδοσιακές μεθόδους συνδυαστικά με νέες τεχνικές προκειμένου να κατασκευάσει μοντέρνα ρούχα που διαρκούν στο χρόνο.
Με την υπόσχεση να ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη διαχρονικότητα και την καινοτομία, η COS συνεργάζεται με γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, galleries και studios. Συγκεκριμένα, το brand έχει συνεργαστεί με τη Serpentine Gallery, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami, Opening Ceremony και Mr Porter, καθώς και με τους καλλιτέχνες Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor και AFSO / ANDRÉ FU.

error: Content is protected !!