ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Bobbi Brown x Morag Myerscough!

«Το mantra μου είναι «Κάνε χαρούμενους όσους είναι κοντά σου και αυτοί που είναι μακριά θα έρθουν» Morag Myerscough

H Bobbi Brown συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα Morag Myerscough που ζει στο Λονδίνο, για τη δημιουργία μιας limited edition σειράς, τόσο έντονης και εκφραστικής όσο και τα σχέδια της. Αποτυπώνοντας τη χαρακτηριστική της ζωντάνια και τη χαρούμενη διάθεσή της σε αυτή τη συνεργασία, κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής είναι διακοσμημένο με τα χαρακτηριστικά γεωμετρικά μοτίβα της σχεδιάστριας.
Η συλλογή περιλαμβάνει μία Eye Shadow Palette με 9 έντονες σκιές σε μια ποικιλία από ματ, μεταλλικά και λαμπερά φινιρίσματα, Highlighting Powder με μια χρυσή-ροζέ πινελιά από τρεις κολακευτικές αποχρώσεις για μια φρέσκια λάμψη στο πρόσωπο , καθώς και Crushed Lip Color σε δύο ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα για ένα ανεπιτήδευτο και φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη.

Η βραβευμένη multi-media καλλιτέχνης ενσωματώνει τα φωτεινά χρώματα, τα έντονα γραφικά και τις χαρούμενες λέξεις σε σχέδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα και μεταμορφώνουν χώρους urban αισθητικής ανά τον κόσμο. Είναι δημιουργός εκλεκτικών έργων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής ενός βαγονιού τρένου σε καφέ, της αναδόμησης ενός παιδιατρικού νοσοκομείου και της δημιουργίας δυναμικών χώρων μέσα σε πάρκα ψυχαγωγίας. Η δουλειά της, προσαρμοσμένη κάθε φορά ανάλογα με το χώρο και το κοινό, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας, να πυροδοτεί μια συζήτηση, και το σημαντικότερο, να προκαλεί χαμόγελα.

error: Content is protected !!