ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: The Pop Up Project Spring {Exclusive} Edition is coming back!

Το μεγαλύτερο shopping event της πόλης επιστρέφει με επιλεγμένους σχεδιαστές & brands:
Save Your Corner!

Το μεγαλύτερο shopping event, που έχει γίνει πλέον θεσμός, το The Pop Up Project, μετά την επιτυχία του περσινού Spring {Exclusive} Edition επιστρέφει με τις ολοκαίνουργιες δημιουργίες της άνοιξης και τις καλύτερες επιλογές για τα Πασχαλινά δώρα!

Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20Απριλίου, στο Ίδρυμα Τσιχριτζή, στη καρδιά της Κηφισιάς!

Το ζητήσατε, το ετοιμάζουμε! Λίγο πριν υποδεχθούμε την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, μαζί με την Ιλεάνα Ισμυρίδη, επιλέγουμε 25 από τους Έλληνες designers και brands που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από το The Pop Up Project, και σας προσκαλούμε με όλη μας την χαρά και τον ενθουσιασμό την Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου, στους γεμάτους τέχνη και φως χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, για να επιλέξουμε τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και όλα τα δώρα του Πάσχα. Αυτή, η ανοιξιάτικη exclusive έκδοση του The Pop Up Project , θα πραγματοποιηθεί για δύο ολόκληρες ημέρες από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00′ το βράδυ, στους ηλιόλουστους χώρους του κτηρίου με τις επιρροές από τον μοντερνισμό και του 60s αισθητικής κήπου, του Ιδρύματος που στέκει πανέμορφο, λιτό και υπερήφανο στο 18ο νούμερο της αριστοκρατικής Κασσαβέτη, που κύριο σκοπό του έχει την υποστήριξη και προώθηση των Εικαστικών Τεχνών.

Κάποια στιγμιότυπα από το περσινό Pop Up Project Spring {Exclusive} Edition…

Λίγες ημέρες πριν μπούμε και επίσημα στην Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20Απριλίου, τις δύο ημέρες που θα αφιερώσουμε στις ανοιξιάτικες αγορές και στα Πασχαλινά μας δώρα, 25 επιλεγμένοι designers και brands, θα βρίσκονται στους λουσμένους από τον ανοιξιάτικο ήλιο χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, να μας ξεναγήσουν οι ίδιοι προσωπικά στις νέες SS24 συλλογές τους. Οι νέες συλλογές της άνοιξης και του καλοκαιριού από τους Έλληνες δημιουργούς που αγαπήσαμε μέσα από το Fay’s Control και τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, λαμπάδες, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και τα πρώτα μαγιό για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών, για το τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση μας.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο Pop Up Project Spring {Exclusive} Edition στείλτε μας μήνυμα στα beifay@gmail.com & iismyridis@gmail.com!

Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20Απριλίου
12:00 – 8:00 μ.μ.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
Κασσαβέτη 18, Κηφισιά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Spread the news & bring friends!

error: Content is protected !!