ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα ζήσαμε μαζί για τρεις ολόκληρες ημέρες στο Τhe Pop Up Project: Spring Edition!

Όλα όσα έγιναν στην 20η διοργάνωση του μεγαλύτερου Shopping Event της πόλης που είναι απόλυτα ταυτισμένο με το Fay’s Control και που έχει γίνει θεσμός!

Άλλη μία διοργάνωση που “γεννήθηκε” από την βαθιά επιθυμία της Ιλεάνας και δικής μου, να σας υποδεχθούμε σε άλλον έναν χώρο που κουβαλάει κύρος, που φιλοξενεί τέχνη, που εμπνέει σεβασμό και που ταιριάζει απόλυτα με το αισθητικό πλαίσιο του The Pop Up Project. Άλλη μία διοργάνωση, η 20η και επετειακή, που στην exclusive εκδοχή της, φιλοξένησε 25 επιλεγμένους designers & brands, και τις SS23 συλλογές τους. Άλλη μία διοργάνωση που η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη

Όμως στην πραγματικότητα, δεν ήταν απλά “άλλη μία διοργάνωση”. Αυτή την φορά, θέλαμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, θέλαμε να γιορτάσουμε την 20η διοργάνωση του The Pop Up Project μας, με ένα τριήμερο Shopping Event, μόλις τρεις ημέρες πριν την Μ. Εβδομάδα, όπου το πιο απαιτητικό κοινό της πόλης, εσείς, θα μπορούσατε να βρείτε όλα όσα ψάχνατε για τις εμφανίσεις σας στις ανοιξιάτικες αποδράσεις σας και τα καλύτερα δώρα του Πάσχα.

Και για τρεις ολόκληρες ημέρες, ο πιο όμορφος κόσμος της πόλης, κατέκλυσε το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, όπου πραγματοποιήθηκε το The Pop Up Project: Spring Edition!

Follow me…

Σια Ξαναλάτου, Τόνια Μπουφίδη, Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Μακρή, Φαίη Μπέη

Tο shopping event της πόλης που έγινε θεσμός επέστρεψε με επιλεγμένους σχεδιαστές & brands!

Το μεγαλύτερο shopping event της πόλης, που έχει γίνει πλέον θεσμός, το The Pop Up Project, μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ και για πρώτη φορά στην έως τώρα ιστορία του διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες, κατά την διάρκεια των οποίων, η προσέλευση του κόσμου, γνωστών Αθηναίων και κομψών fashionistas, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Φίλη του The Pop Up Project και πιστή επισκέπτρια του η Μαρία Μπεκατώρου με την Τόνια Μπουφίδη
Φαίη Μπέη, Έμη Λιβανίου
Αντωνία Καρρά, Ευφροσύνη Πολυζώη
Άννα Λουκάκου, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Τίνα Στεφάνου, Φαίη Μπέη, Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου
Ρόη Κέρος, Ζωή Κέρος
 Ντόζια Κουρούπη Κρασσά, Ελίνα Βαμβακά
 Anna Mavridis, Ισμήνη Νταφοπούλου
 Έλενα Λαιμού, Μαρία Καλλιμασιά
Ελίνα Πατέρα
Φαίη Μπέη, Ρούλα Λινάτσα, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου
 Ντόζια Κουρούπη Κρασσά, Μαρία Παπαθανασίου Αρρώνες
 Η Κάλλια Ηλιοπούλου με την κόρη της Ιόλη

Χρυσός Χορηγός του The Pop Up Project ήταν το Do Eat Healthy & Tasty by DK

H Δέσποινα Καϊσίδου, λάτρης του wellness & mindfulness, ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του The Pop Up Project, και κερνώντας μας τα πιο νόστιμα chocolate cake & banana bread που έχεις δοκιμάσει ever, μας έμαθε όλα τα tips της διατροφής Do Eat by DK, που βασίζεται στην διακοπή των 4 λευκών, το αλάτι, την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι & τα γαλακτοκομικά (πλην του γιαουρτιού) από την διατροφή μας.
Ανακάλυψε όλο το πρόγραμμα της διατροφής Do Eat by DK!

Υποστηρικτής του The Pop Up Project ήταν το Gancia Asti που για τρεις ολόκληρες ημέρες τσουγκρίσαμε τις ομορφότερες ευχές για το Πάσχα!

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη

Υπό τους ήχους του live σαξόφωνου και με την συνοδεία των μαγικών bubbles του Gancia Asti, μετατρέψαμε το The Pop Up Project -και αυτή τη φορά- σε ένα πραγματικό πάρτι, με λαμπερούς καλεσμένους και αμείωτο κέφι, που έκανε τους πιστούς του επισκέπτες να έρθουν ξανά και ξανά.

Αντιγόνη Σαχινίδου, Δήμητρα Λαζαράτου
Δέσποινα Καϊσίδου, Βάσω Γιαννακοπούλου
Έλενα Μακρή, Φιλίππα Λυμπέρη
Ναλίτα Καρρέρ, Κατερίνα Καμίση
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δέσποινα Καϊσίδου
Χριστίνα Παππά, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Αντωνία Καρρά, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Ρόη Κέρος
Έλενα Βρεττού, Στέλλα Βουλγαράκη
Κλάρα Πουλατζά, Μελίνα Κάππη
Μαρία Γεωργάκαινα, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Αννίτα Παναγοπούλου, Ευφροσύνη Πολυζώη, Κατερίνα Μαντά
Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, Ελμίνα Κατσαρού, Μελίνα Κάππη

Λίγο πριν υποδεχθούμε την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη επέλεξαν 25 από τους Έλληνες designers και brands που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από το The Pop Up Project, και προσκάλεσαν τους φανατικούς επισκέπτες της διοργάνωσης στους γεμάτους τέχνη και φως χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, για να επιλέξουμε τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και όλα τα δώρα του Πάσχα.

Κασταλία Σαμοΐλη, Λιόνα Μπαχά
Η Φαίη Μπέη με την κόρη της Ελμίνα Κατσαρού και total outfits The Artians by Konstantina
Εμμανουέλα Λύκου, Αρετή Ντάρμα
H γνωστή σχεδιάστρια Mia Papaefthimiou-Milcic στο The Pop Up Project
Οι δημιουργίες της Mia Papa εντυπωσίασαν για μία ακόμα φορά
Χρήστος Ιορδάνου, Φαίη Μπέη
Λουκία Γιαννακοπούλου, Άρτεμις Βαμβακοπούλου, Κασταλία Σαμοΐλη
Εβελίνα Παππά, Ιόλη Ηλιοπούλου, Ελμίνα Κατσαρού
Ζωή Κέρος, Αντωνία Καρρά, Σια Ξαναλατου
Στέλλα Βουλγαράκη, Φαίη Μπέη, Εύη Φέτση
Ελμίνα Κατσαρού, Μελίνα Κάππη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, που ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που δεν προλάβαμε να βγάλουμε όλους τους φίλους μας φωτογραφίες. Δεν θέλαμε κιόλας, προτιμήσαμε το …shopping party!

Ντόζια Κουρούπη, Μαρία Μπεκατώρου
Ιλεάνα Ισμυρίδη, Χριστίνα Παππά, Ζωή Δρακούλη
Φαίη Μπέη, Ντέπη Ματιάτου, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Αγγελική Τσιόνου
Ο πιο όμορφος κόσμος της πόλης συναντήθηκε για τρεις ημέρες στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, όπου πραγματοποιήθηκε το The Pop Up Project
Thank you Gancia Asti!

Το live σαξόφωνο έδωσε τον δικό του ρυθμό στο shopping party
H Μαρία Πατέρα, designer του brand Alaleon
Για άλλη μία φορά, το The Pop Up Project φιλοξένησε το Make A Wish Ελλάδος και τις δημιουργίες του, που αγοράσαμε για να ενισχύσουμε τους σκοπούς του
Η Σοφία Ανδριώτη, designer του brand Wings
Do Eat by DK
Για τρεις ολόκληρες ημέρες επιλέξαμε τις ομορφότερες δημιουργίες των SS23 συλλογών των αγαπημένων μας σχεδιαστών

Η δημιουργός του Greek brand The Artians, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, η ιδιοκτήτρια του Showroom Athens Designers, Εύη Αντωνιάδη, η Ουρανία Γκαζέλη και η οικοδέσποινα του The Pop Up Project, Φαίη Μπέη, με την Ομάδα του The Artians, στο εντυπωσιακό shop-in-shop του brand

Αγγελική Γεωργά, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του The Pop Up Project, αυτή, η ανοιξιάτικη exclusive έκδοση του, πραγματοποιήθηκε στους ηλιόλουστους χώρους του κτηρίου με τις επιρροές από τον μοντερνισμό και του 60s αισθητικής κήπου, του Ιδρύματος που στέκει πανέμορφο, λιτό και υπερήφανο στο 18ο νούμερο της αριστοκρατικής Κασσαβέτη, που κύριο σκοπό του έχει την υποστήριξη και προώθηση των Εικαστικών Τεχνών.

Οι designers και τα brands που έλαβαν μέρος με τις SS23 συλλογές τους: 2K10, ANTONIA KARRA, NIKIFORIDIS JEWELLERY, ELENA KOULAOUZIDOU, MIA PAPA, TREASURE BOX BY ANITA, DOZIA K. , IMISI WE LOVE BERRIES, ΤΗΕ ARTIANS, ELSE CERAMICS, ALALEON, MARIE RAXEVSKY, CONTESSINA, WINGS, ELENA MAKRI MYKONOS, ANNA MARIA BELENIOTIS, MY WAY STYLE, HAPPY -NESS, ZOE K, FRENCHIE, PERLE D AZUR, AMPHORA COLLECTION, EVANGELIA DROSSI.

Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε, καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

Τhe Pop Up Project {Spring Edition} Powered by Fay’s Control Μεγάλος Χορηγός: Do Eat Healthy & Tasty by DK Υποστηρικτής: Gancia Asti

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

Το επόμενο ραντεβού του The Pop Up Project με τους σχεδιαστές και το πιστό κοινό του, είναι την Παρασκευή 9 & το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!