ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Era Nuts στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο healthy way of living που υποστηρίζεται από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν. Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον θα ανακαλύψεις εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στα ERA συναντάμε εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, οσμωτικά αποξηραμένα φρούτα, βούτυρα ξηρών καρπών, cookies χωρίς ζάχαρη, μπάρες δημητριακών και πολλά ακόμα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που ακολουθούν το healthy lifestyle.

Αλλά και για τους πιο παραδοσιακούς υπάρχουν πολλές επιλογές σε special snack, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και μια μεγάλη γκάμα από τρούφες και χειροποίητα σοκολατάκια.

Για το Πάσχα τα Era έχουν φροντίσει ώστε μπαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα τους να επιλέξουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας, μικρούς και μεγάλους. Υπέροχα διακοσμημένα σοκολατένια αυγά, φιγούρες από το Βέλγιο γεμιστές με πραλίνα, πασχαλινά κουλουράκια μπουκίτσες, αφράτο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα είναι λίγα από τα προϊόντα που μπορούμε να βρούμε.

Ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν φέρει από την Ιταλία colomba παραδοσιακή με φρούτα ή σοκολάτα, τη νέα γεύση με αλατισμένη καραμέλα και τις μοναδικές γεύσεις που είναι σε συνεργασία με τον οίκο μόδας D&G σε κουτιά που είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα της Σικελίας, που θυμίζουν βέβαια και τα χρώματα των Ελληνικών μας νησιών.

Από τα καταστήματα ERA δεν λείπουν οι λαμπάδες σε διάφορα σχέδια με ωραία ανοιξιάτικα χρώματα, ενώ στηρίζουν το Χαμόγελο του Παιδιού έχοντας τις λαμπάδες που κατασκευάζονται στο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Εκτός από την ποιότητα τα ΕRA δίνουν μεγάλη προσοχή και στις συσκευασίες. Στα καταστήματα θα ανακαλύψετε υπέροχα κουτιά για να φτιάξετε το δώρο της αρεσκείας σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τους αλμυρούς ή γλυκούς πειράσμους επιλέγοντας κάποιο από τα κρασιά ή τα αποστάγματα που διαθέτουν στην πλούσια σε ξεχωριστές συλλογές κάβα τους.

Στα ERA κάνοντας τις αγορές σου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το τσάι σου take away και δεν θα μπορούσαν παρά να διαθέτουν εξαιρετικό sustainability blend καφέ.

Καταστήματα Era
Ν. Ψυχικό : Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506
Κολωνάκι : Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832
Αγ. Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 210 6392846
Χαλάνδρι: Παπανικολή 44, 2130001655

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τα ομορφότερα δώρα για αυτό το Πάσχα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!