ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ!

Τα νέα είναι δύο και είναι καλύτερο το ένα από το άλλο. Καταρχήν, φέτος θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος. Which is promising. Δεύτερον, θα τραγουδήσει σε μία νέα πρόταση στη ψυχαγωγία, εφάμιλλη με διεθνείς χώρους, σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα. Το NOX. Εκεί, όπου πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινωθεί η έναρξη της φετινής σεζόν με τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο από τις 26 Νοεμβρίου.
Το NOX παρουσίασαν οι επιχειρηματίες Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης, και φυσικά ο Αντώνης Ρέμος.


Το λόγο πήρε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος ευχαριστώντας τους επιχειρηματίες για όλο αυτό το εγχείρημα που λέγεται ΝΟΧ και που αποτελεί από μόνο του μια εμπειρία! «Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί και που εδώ και δύο χρόνια ετοιμάζουμε και να δώσουμε την επανεκκίνηση όπως την δίνουμε και στη ζωή μας! Είναι ένας χώρος που έχουμε ονειρευτεί. Μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας το οποίο ελπίζουμε να ικανοποιήσει το κοινό από όποιο μέρος του κόσμου και αν έχει έρθει».

Ο Ηλίας Μαροσούλης, συγκινημένος αναφέρθηκε ότι είναι στο χώρο του θεάματος τα τελευταία 50 χρόνια και είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει κάνει! «Προσπαθούσα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον Αντώνη Ρέμο αλλά δεν τα είχα καταφέρει… όμως με τη βοήθεια του Άγγελου Κοταρίδη, φέτος έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Εδώ και δύο χρόνια δουλεύουμε εντατικά γι´ αυτό το αποτέλεσμα. Δώσαμε την ψυχή μας και θέλω να τονίσω ότι ο Αντώνης ήταν κάθε μέρα εδώ, μαζί με τους εργάτες, μέσα στα μπάζα… Πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό, προσπαθώντας να πρωτοπορούμε πάντα σε ότι κάνουμε και στο θέατρο και στη μουσική».

Μετά πήρε το λόγο ο Άγγελος Κοταρίδης. «Ευελπιστούμε και θέλουμε ο κόσμος να μοιραστεί μαζί μας τον ενθουσιασμό και να αγαπήσει το NOX όπως και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ρέμο για την εμπιστοσύνη και όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην δημιουργία του ΝΟΧ. Ήταν ένα δύσκολο αλλά και δημιουργικό ταξίδι των δυο τελευταίων χρόνων που έφτασε στο τέλος της υλοποίησης του! Το ΝΟΧ σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη διασκέδαση βασιζόμενη στη συνολική εμπειρία του θεατή, με σκοπό να αποτελέσει ένα ταξίδι στις αισθήσεις για όποιον το επισκέπτεται! Ευελπιστούμε και θέλουμε ο κόσμος να μοιραστεί μαζί μας τον ενθουσιασμό και να αγαπήσει το NOX όπως και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον δημιουργό του χώρου και συνοδοιπόρο Ηλία Μαροσούλη ο οποίος πρωτοπορεί σε ότι κάνει τα τελευταία 50 χρόνια και καταφέρνει να ζωντανεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των συνεργατών του. Χωρίς τη δική του συμβολή δεν θα είχαμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Η διορατικότητά του, η αποτελεσματικότητά του, η εμπειρία του, όπως επίσης η αγάπη και το πάθος για ότι κάνει αποτελεί οδηγό για όλους και για μένα προσωπικά. Τον ευχαριστώ πολύ!»

Ο Αντώνης Ρέμος στη συνέχεια παρουσίασε και ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά όλους τους συνεργάτες που έχουν συντελέσει σε αυτό το εγχείρημα και τόνισε ότι είναι όλοι πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα. Τον Δημήτρη Ζούπα για τον σχεδιασμό της πρόσοψης, τον Μηνά Κοσμίδη για τον σχεδιασμό του interior design, τον Βαγγέλη Καπόπουλο για τις εικαστικές του επιλογές, τον Άρη Βεζενέ για τις γευστικές και δημιουργικές του προτάσεις, τον Περικλή Μαθιέλη για τον σχεδιασμό των φώτων, τη Μαίρη Τσαγκάρη για τη σκηνογραφία και τον Άρη Κοντούρη στο σχεδιασμό του ήχου, την εταιρία ESquare Aroma για το μοναδικό άρωμα που αναδύεται στο χώρο καθώς φυσικά και όλους τους συνεργάτες που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.
Υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και είναι σίγουρος ότι ό κόσμος θα κρατήσει πολλές εικόνες και αναμνήσεις σε αυτό το μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Ρέμος χάρισε στους παρευρισκόμενους στιγμές από το πρόγραμμα τραγουδώντας μεγάλες του και αγαπημένες επιτυχίες.
Έτσι απλά… Χωρίς συστάσεις… με το ταλέντο του και με τις μοναδικές, γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών μουσικών.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000
Από 26/11 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο

error: Content is protected !!